Wednesday, April 7, 2010

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΛΑ ΜΠΡΟΥΝΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΟΥΝΤΥ ΑΛΛΕΝ

Μακριά από την μεγάλη οθόνη έμεινε τελικά η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Carla Bruni, αφού ο Woody Allen αποφάσισε τελικά να μην την συμπεριλάβει στο cast της νέας του ταινίας, που ξεκινάει σε λίγες μέρες γυρίσματα. Τι συνέβη; Και ποια θα πάρει τον ρόλο της;

Μέχρι σήμερα, η Carla εμφανιζόταν ως η νέα μούσα του αειθαλή Woody, αλλά τελικά ο ίδιος φρόντισε να διαψεύσει τους πάντες αφήνοντας εκτός της νέας του ταινίας την κυρία... Σαρκοζί. Έτσι το όνειρο της Carla για μία καριέρα στο πανί, έμεινε στα χαρτιά.

Τι είναι αυτό όμως που ώθησε τον Woddy Allen να πάρει μία τέτοια απόφαση, λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη των γυρισμάτων;

Οι φήμες θέλουν τον γνωστό σκηνοθέτη να διαφωνεί με την απόφαση της Carla να προχωρήσει σε πλαστικές επεμβάσεις, προκειμένου να διατηρήσει τη νεανική της φρεσκάδα. Αλλά ίσως τα πράγματα στην πραγματικότητα να είναι και πιο... περίπλοκα.

Όπως και να έχει, η Carla έφυγε και η... Marion ήρθε! Ο λόγος για την βραβευμένη με Oscar, Marion Cottillard (Ζωή σαν τριαντάφυλλο), που πήρε τον ρόλο μέσα από τα χέρια της Carla και θα δώσει το ''παρών'' στην λαμπερη διανομη της νέας - και φυσικά ατιτλοφόρητης ακόμα - ταινίας του Allen.

No comments:

Post a Comment