Friday, April 2, 2010

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

*Την Πεμπτη 8 Απριλιου συναυλια του Σακη Ρουβα στο γηπεδο-sports arena- τoυΠAOK.
*Όταν το περουβιανο El condor pasa εφθασε στην γαλλια το 1966 εγινε Sur les chemins des Andes.
*Viens viens,επιτυχια της Μαρι Λαφορε το 1973,ηταν διασκευη του βρετανικου Rain,rain,rain-Simon Butterfly.
*Γκαλερυ τεχνης εχει στην Γενευη από το 1978 η Μαρι Λαφορε.Τον Σεπτεμβριο του 2005 εκανε μια ακομα περιοδεια ως τραγουδιστρια.
*Οι ντισκ τζοκευ Βασιλης Τσιλιχρηστος και Αλεξανδρος Χριστοπουλος εμφανιστηκαν την περασμενη Κυριακη στο Shark.
*Εξαιρετικος χωρος διασκεδασης το Reina της Κωνσταντινουπολης,πανω στον Βοσπορο στην περιοχη Kuru Cesme.Με τεσσερα εστιατορια με τουρκικη,κινεζικη,ιταλικη και ελληνικη κουζινα,με δυο μπαρ και τεραστια πιστα για χορο.Με τουρκικη και διεθνη μουσικη για ολες τις ηλικιες.
*Μιλωντας για Κωνσταντινουπολη είναι αξεχαστη εμπειρια να πιειτε έναν καφε στο απιστευτο σαλονι με τον Βοσπορο στα ποδια σας στο πολυτελες ξενοδοχειο Ciragan Palace.Και για χαμαμ το κοσμοπολιτικο 527 χρονων Galata Sarai Hamami.
*Το 2004 τιμηθηκε με την διακριση του Ιπποτη των Γραμματων και Τεχνων από τον Γαλλο υπουργο πολιτισμου ο Ward Swingle,Αμερικανος πιανιστας και σαξοφωνιστας που δημιουργησε το συγκροτημα Swingle Singers στην Γαλλια,με ειδικοτητα σε διασκευες του Μπαχ.
*Στην Γενευη βρισκεται ο Δημητρης Παπανωτας.
*Στεφανος Τασικας ονομαζεται ο νεαρος από την Καλαμπακα-πρωταθλητης ποδηλασιας-που ποζαρε διπλα στην Τζουλια Αλεξανδρατου για τη νεα συλλογη του Νικου Αποστολοπουλου.
*Ηταν επιτυχιες στην Γαλλια το 1963…Tombe la neige-Adamo/La madrague-Brigitte Bardot/Dimanche a Orly-Gilbert Becaud/Demain tu te maries-Patricia Carli/Da doo ron ron-Johnny Hallyday/Elle etait si jolie-Jean Claude Pascal.
*ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...Θα επιστρεψουμε την Τριτη.

No comments:

Post a Comment