Thursday, July 13, 2017

Το παγωτό Kassandra γίνεται ανάρπαστο σε Χαλκιδική και... εξωτερικό! 




 

Πριν καλά καλά κυκλοφορήσει στην Χαλκιδική, άνοιξε ο δρόμος για την... εξαγωγή του στο εξωτερικό.
Ο λόγος για το παγωτό «Kassandra» που σκοπεύει να γίνει το σήμα και το... είδος κατατεθέν της τουριστικής αυτής περιοχής του πρώτου ποδιού Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.ka-business.gr το παγωτό «Kassandra» αναμένεται σύντομα να βρεθεί στα καταστήματα γνωστής αλυσίδας καφέ της Ρουμανίας, ο ιδιοκτήτης της οποίας όταν πληροφορήθηκε για το πρώτο παγωτό made in... Χαλκιδική ενθουσιάστηκε!
«Αυτή την περίοδο κάνουμε μια εξαγωγή στην Ρουμανία. Γνωστή αλυσίδα καφέ παρήγγειλε συγκεκριμένη ποσότητα παγωτού Kassandra συσκευασμένο. Είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί το παγωτό μας μας άνοιξε έναν... δρόμο στην χώρα. Άνοιξε ένας νέος προορισμός» αναφέρει στο www.ka-business.gr η πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού του δήμου Κασσάνδρας, Μαρία Παπαδημητρίου.
Το παγωτό Kassandra που έχει ως βάση το αγουρέλαιο Χαλκιδικής έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους αλλά και εκατοντάδες τουρίστες. Οι δυο γεύσεις -βανίλια και σοκολάτα- στις οποίες μέχρι στιγμής κυκλοφορεί έχουν γίνει ανάρπαστες και αυτός είναι ο βασικός λόγος που έβαλε τους δημιουργούς του σε σκέψεις δημιουργίας κι άλλων γεύσεων παγωτού Kassandra. «Το παγωτό έχει concept. Το προωθούν οι μαγαζάτορες. Καθημερινά μπαίνει σε περισσότερα καταστήματα» σχολιάζει η κ. Παπαδημητρίου.
Σε ό,τι αφορά τα λοιπά χαρακτηριστικά του είναι πιο... ελαφρύ καθώς η κρέμα γάλακτος έχει αντικατασταθεί από το αγουρέλαιο. Σερβίρεται είτε χύμα είτε συσκευασμένο.
Το παγωτό Kassandra που είναι το πρώτο παγωτό που παρασκευάζεται στην Χαλκιδική και ειδικότερα στον ομώνυμο δήμο. Η μεγάλη επιτυχία του, όπως υποστηρίζει η κ. Παπαδημητρίου στο www.ka-business.gr,  δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς του να... επιχειρήσουν περισσότερες γεύσεις του χρόνου το καλοκαίρι. «Σκεφτόμαστε να κάνουμε κι άλλα προϊόντα από πρώτες ύλες του τόπου μας, όπως είναι το μέλι, το φυστίκι, το ροδάκινο, το τριαντάφυλλο κ.α. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ψυγείο με παγωτά διαφόρων γεύσεων» καταλήγει η κ. Παπαδημητρίου.

No comments:

Post a Comment