Στις 30 Ιουνίου άνοιξε τις πύλες του το νέο 5* ξενοδοχείο Sani Dunes του οµίλου Sani Resort στη Χαλκιδική, σε µια παραθαλάσσια έκταση 41 στρεµµάτων!

Η σύγχρονη αρχιτεκτονική προσέγγιση και το interior design της Nimand Architects παρουσιάζει ένα αποτέλεσµα λιτό, µε απλά γεωµετρικά σχήµατα και όγκους, δηµιουργώντας ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αλλά και αρµονικό σύνολο. Το νέο µέλος της πολυτελούς αλυσίδας αποτελείται από 136 δωµατία και σουίτες, τρία εστιατόρια, καθώς και τη µεγαλύτερη ανοιχτή πισίνα στην Ελλάδα και υπόσχεται µια αξέχαστη διαµονή! Την ίδια στιγµή, η γαστρονοµική σκηνή του Sani Resort συµπληρώνεται µε τα 3 νέα εστιατόρια του Sani Dunes, µε τον βραβευµένο Έκτορα Μποτρίνι και Νίκο Παπαστεργίου να βάζουν την υπογραφή τους στις γευστικές απολαύσεις που περιµένουν τους επισκέπτες (Κασσάνδρα, Χαλκιδική, τηλ. 23740 99500, www.sani-resort.com).
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Ένα νέο concept στην πολυτελή διαµονή ήρθε να προστεθεί στον ξενοδοχειακό χάρτη της Σαντορίνης σε ένα εντυπωσιακό location «κρεµασµένο» στην Καλντέρα, στην ήσυχη περιοχή της Μεσαριάς, µόλις 2 χλµ. από τα Φηρά. Το Erosantorini αποτελείται από 4 luxurious βίλες (φιλοξενούν έως 10 άτοµα) και είναι ένα µοναδικό «καταφύγιο» για όσους αναζητούν ιδιωτικότητα και exclusive ανέσεις και παροχές. Στα δυνατά του χαρτιά εκτός από την εκπληκτική θέα συγκαταλέγονται και οι custom made υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν ακόµα και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. 

Τιµή upon request! (Μεσαριά, τηλ. 22860 36396, www.erosantorini.com).