Monday, July 10, 2017

PANORAMA VILLA

 Πωλειται ακόμα ένα «διαμάντι» του Costa Navarino

Mια μοναδικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής βίλα 6 υπνοδωματίων με θέα το γαλάζιο του Ιονίου

Σε μία από τις πιο μαγικές γωνιές της Ελλάδας, περιτριγυρισμένη από γαλαζοπράσινα νερά, χρυσαφένιες αμμουδιές, ελαιώνες και κλίμα που αναζωογονεί κάθε ταλαιπωρημένο από τα άγχη και το στρες εγκέφαλο, μια μοναδικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής βίλα, 6 υπνοδωματίων, περιμένει με ανυπομονησία τον πολύ εύπορο αγοραστή της. Πρόκειται για ένα μοναδικής αξίας ακίνητο 370 τετραγωνικών μέτρων, στο κλειστό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Navarino Dunes Resort, στο Costa Navarino, στην Πύλο της Μεσσηνίας. Το Navarino Dunes είναι μια καλά φυλασσόμενη περιοχή, περιορισμένου αριθμού κατοικιών, που παρέχει 24ωρη ασφάλεια στους φιλοξενούμενους του όλες τις εποχές του χρόνου και βέβαια τις ανέσεις και τις υπηρεσίες ενός 5άστερου resort, μεταξύ των οποίων, δύο γήπεδα γκολφ, εγκαταστάσεις για παιδιά, το φημισμένο spa ANAZOE,εστιατόρια, μπαρ, καφέ και μια παραλία ενός χιλιομέτρου.
Η «Panorama villa», όπως την ονομάζει το μεσητικό γραφείο της Sotheby’s International Realty που έχει αναλάβει και την πώληση της, είναι κατασκευασμένη στον ελαιώνα που περιλαμβάνεται στην έκταση του Navarino Dunes, σε μία από τις πιο προνομιούχες τοποθεσίες της περιοχής. Χτισμένη αμφιθεατρικά σε πλαγιά λόφου, δίπλα στο φημισμένο γκολφ των Dunes, η βίλα προσφέρει μια απίστευτης ομορφιάς θέα προς το πολυτελές resort, το γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους και τον κόλπο του Ναβαρίνου, ενώ αποτελεί το τέλειο μέρος για την απόλαυση μαγικών ηλιοβασιλεμάτων με φόντο τα κρυστάλλινα νερά.
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ακίνητα που διατίθενται προς πώληση ή ενοικίαση, η «Panorama villa» είναι η πιο στενά συνδεδεμένη με το φυσικό τοπίο της περιοχής και τον συμπαγή ελαιώνα, ένα χαρακτηριστικό που την αναδεικνύει σε ιδανικό προορισμό εκείνων που αναζητούν ιδιωτικότητα και απόλυτη ηρεμία αλλά και στους λάτρεις τουμ γκολφ, καθώς με απέχει μόλις 3 λεπτά με το ηλεκτρικό όχημα από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου.
Περιτριγυρισμένη από ιδιωτικό κήπο, η βίλα των Dunes είναι πετρόχτιστη, διαθέτει δύο επίπεδα και αποτελείται από το κυρίως συγκρότημα και ένα μικρότερο, ξεχωριστό, τα οποία ενώνονται μέσω μιας κλειστής -με τζαμαρίες και ξύλινη οροφή- πυλωτής, η οποία μεταμορφώνεται σε ανοιχτό καθιστικό ανάλογα με τις επιθυμίες των φιλοξενούμενων της. Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της είναι ότι όλοι οι εσωτερικοί χώροι λούζονται από το φως του ήλιου, ενώ παράλληλα η πέτρα δημιουργεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα για τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα.
Στον πρώτο όροφο είναι η κυρίως κρεβατοκάμαρα με το πολυτελές μπάνιο και το δωμάτιο-ντουλάπα της, ενώ ένα επιπλέον μπάνιο επικοινωνεί απευθείας με όλους τους χώρους, έχοντας παράλληλα άμεση πρόσβαση στη μεγάλη βεράντα, η οποία διαθέτει jacuzzi και απίστευτη θέα προς τη θάλασσα.
Στο ισόγειο της βίλας των Dunes είναι ένα δεύτερο -κυρίως- υπνοδωμάτιο με μπάνιο και δωμάτιο-ντουλάπα, μια κρεβατοκάμαρα με μπάνιο για τους καλεσμένους, γραφείο, μια κλειστή υπερσύγχρονη κουζίνα, μια τραπεζαρία, ένα καθιστικό με μεγάλο τζάκι, ενώ υπάρχει ασανσέρ που οδηγεί στον πρώτο όροφο και το υπόγειο. Στο τελευταίο, υπάρχουν δωμάτια υπηρεσίας, αποθηκευτικοί χώροι και χώροι πλυντηρίου και στεγνοκαθαριστηρίου.
Αφήσαμε το καλύτερο για τελευταίο, καθώς η «Panorama villa» διαθέτει μια τεράστια πισίνα με απίστευτη θέα, εξωτερικούς χώρους για ηλιοθεραπεία και BBQ, ενώ και ο χώρος πάρκινγκ είναι κλειστός. Συμπερασματικά, πρόκειται για ένα πανέμορφο ακίνητο με διακόσμηση και αρχιτεκτονική που διαθέτει όλα τα πολύ υψηλά στάνταρτς του Navarino Dunes και τα 2.400.000 ευρώ που απαιτούνται για την αγορά του, εφόσον κάποιος έχει τη δυνατότητα, δεν φαντάζουν υπερβολικά…

No comments:

Post a Comment