Tuesday, July 11, 2017

KENDALL JENNER ΚΑΙ BELLA HADID

Απόβαση Supermodels στη Μύκονο!

Δεκάδες διάσημοι και celebrities έχουν γευτεί και φέτος το μυκονιάτικο luxurious lifestyle 

Ακόμα ένα καλοκαίρι τις μεγάλες της δόξες ζει η Μύκονος, καθώς το κοσμοπολίτιτικο νησί συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά και μάλιστα στις υψηλότερες θέσεις, στη λίστα με τους πιο «καυτούς» θερινούς προορισμούς των απανταχού διασήμων και celebrities. Οι πολύ συχνές επισκέψεις των τελευταίων και η προβολή μέσω των κοινωνικών δικτύων του luxurious lifestyle του κυκλαδίτικου νησιού, το έχουν αναδείξει σε διεθνές summer trend. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ακόμα και οι Αμερικανοί, που άλλες εποχές προτιμούσαν τη Γαλλική Ριβιέρα, τη Μαγιόρκα και την Ίμπιζα ως καλοκαιρινούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, τα τελευταία χρόνια θεωρούν απαραίτητο να περάσουν έστω ένα καυτό τριήμερο από το νησί των ξέφρενων party, της ασυγκράτητης πολυτέλειας αλλά και των εξαιρετικών ξενοδοχειακών υποδομών που έχουν δημιουργηθεί, τα οποία αποτελούν επίσης πόλο έλξης διασήμων τουριστών.
Έτσι και φέτος, αν και βρισκόμαστε στις αρχές του Ιούλη, δεκάδες celebrities του πλανήτη έχουν απολαύσει το καλοκαίρι της Μυκόνου, μεταξύ των οποίων ο Bon Jovi, η Heidi Klum, η Nicole Scherzinger, η Shay Mitchell, η Lorena Rae, η Ana Beatriz Barros, η Alessandra Ambrosio, η Izabel Goulart και η Lindsey Lohan που αποτελεί πλέον μόνιμο θαμώνα του μυκονιάτικου lifesyle. Πρόσφατα στο νησί, το παρών έδωσαν και δύο από τα πιο διάσημα supermodels αυτή την εποχή στον κόσμο, η Kendall Jenner και η Bella Hadid, μαζί με μια μεγάλη παρέα από μοντέλα και ανθρώπους της μόδας, μία παρουσία που ήδη κάνει τον γύρο του πλανήτη.
Τα μοντέλα εθεάθησαν στην Ψαρρού, με τη μικρή αδελφή των Kardashians να φοράει ένα διάφανο μαύρο φόρεμα και να χορεύει στην άκρη της θάλασσας με ένα μπουκάλι σαμπάνιας στο χέρι. Από την άλλη, η Bella, εθεάθη με ένα, επίσης, διάφανο λευκό φόρεμα και τραβούσε συνεχώς βίντεο με το κινητό της. Λίγο αργότερα, επιβιβάστηκαν σε σκάφος που τις μετέφερε στην διπλανή παραλία για το κυριακάτικο πάρτι στο κλαμπ Scorpios. Αφού η Kendall απόλαυσε το ποτό της με τους φίλους της και περιστοιχιζόμενη από την ασφάλειά της αποχώρησε από την προβλήτα με ιδιωτικό σκάφος.



No comments:

Post a Comment