Saturday, July 8, 2017

DAVID SOLOMON

Ο πρόεδρος της Goldman Sachs πουλάει την ονειρική έπαυλή του στο Άσπεν

Στην τιμή των 36 εκατ. δολαρίων

Πωλητήριο στην τεράστια έπαυλή του στο κοσμοπολίτικο Άσπεν, στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών έβαλε ο 55χρονος πρόεδρος της Goldman Sachs David Solomon, ο οποίος ζητάει για αυτή 36 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Solomon και η σύζυγός του Mary αγόρασαν αρχικά τα οικόπεδα εκεί το 2005 δίνοντας 4 εκατομμύρια δολάρια και στη συνέχεια και για 4 χρόνια, μέχρι το 2009, έχτιζαν την πολυτελή έπαυλη των 1300 τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται στην καλύτερη θέση στους λόφους του Άσπεν, με μια θέα που σου κόβει την ανάσα.
Το κλασικό και άνετο αυτό σπίτι, όπως χαρακτηρίζεται στην αγγελία έχει χτιστεί με το προσωπικό γούστο των ιδιοκτητών και διαθέτει εκτός των άλλων 7 μεγάλα υπνοδωμάτια με τζάκι, δωμάτια για τους καλεσμένους, χώρους υποδοχής, 7 πολυτελή μπάνια με παράθυρα που βλέπουν στο βουνό, εξωτερική πισίνα, σάουνα, αίθουσα κινηματογράφου, επίπλωση με βάση το ξύλο και μαρμάρινες σκάλες.
Τον Νοέμβριο που μας πέρασε το ζεύγος Solomon πούλησε ακόμα ένα σπίτι του, το διαμέρισμα-παλάτι στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, με τη συγκλονιστική θέα στο Central Park, έναντι του ποσού των 24 εκατομμυρίων δολαρίων.


No comments:

Post a Comment