Tuesday, July 4, 2017

Μιχάλης Μανιάτης: Ο ηθοποιός εγκατέλειψε την Ελλάδα και έγινε chef στην Κίνα

Μιχάλης Μανιάτης:  εγκατέλειψε την Ελλάδα και έγινε chef στην Κίνα

Στροφή 180 μοιρών έκανε στη ζωή του ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης.
Ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από το ρόλο του στην ταινία «Aγγελος» το 1982 -ακολούθησαν ρόλοι στο θέατρο και συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή-, πλέον αλλάζει ρότα στην καριέρα του. Μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από ξενοδοχείο της Κίνας, βρίσκεται στο Πεκίνο εδώ και δύο μήνες και έχει σκοπό να ζήσει εκεί.
«Στην Ελλάδα εδώ και χρόνια ασχολούμαι με την μαγειρική, είχα πάει στο νομό Ηλείας, είχα ανοίξει ένα μικρό μαγαζί, όμως με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνάμεις σου και τα όνειρά σου. Και στα 65 μου χρόνια βεβαίως έχω όνειρα. Είναι ένα από τα ωραιότερα και σημαντικότερα ξενοδοχεία της Κίνας. Στους ανθρώπους εδώ εξήγησα τι ήθελα να κάνω στην Ελλάδα και κατά πόσο θα μπορούσα να το κάνω στην Κίνα, ενθουσιάστηκαν. (...) Θα έρχομαι κάθε 3-4 μήνες να βλέπω τους φίλους μου και να μυρίζω Ελλάδα (...) 20 δημοσιογράφοι ήρθαν και έκαναν μαζί μου live μετάδοση. Μόνο ο ένας είχε πάνω από 100.00 κόσμο» δηλώνει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μέσω Skype στην εκπομπή «Ηappy Day».
Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στην Κίνα και μάλιστα αποκάλυψε ότι όσοι έχουν δοκιμάσει... αβγολέμονο έχουν ενθουσιαστεί.

No comments:

Post a Comment