Monday, July 17, 2017

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ


Για τη ζωή και την καριέρα του μίλησε ο τραγουδιστής Γιάννης Κούτρας στο radio1d.grκαι την εκπομπή "Εκλεκτικές Συγγένειες" με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.
Ο Γιάννης Κούτρας αναφέρθηκε στη σχέση του με το Θάνο Μικρούτσικο λέγοντας πως παλιά ήμαστε φιλαράκια, αλλά πλέον δεν μιλάμε, καθώς χωρίς λόγο ο Μικρούτσικος ξαφνικά μια μέρα μου είπε ψάξε για δουλειά και τώρα κάνει το Σταυρό του Νότου με κάποιους ασήμαντους... Ο Θάνος Μικρούτσικος, συνέχισε ο Γ. Κούτρας, είναι παρορμητικός και περίεργος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογώ αυτά που κάνει... Δυστυχώς, ο Θ. Μικρούτσικος δεν θέλει να δένεται με τον Καββαδία, καθώς θεωρεί πως έχει κάνει πιο σημαντικά πράγματα, συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.
Ο Γιάννης Κούτρας άφησε να εννοηθεί πως έχει παράπονα και από τους Γιάννη Ζουγανέλη και Λάκη Παπαδόπουλο. Αντίθετα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ανδρέα Θωμόπουλο, Ανδρέα Μικρούτσικο, Χρήστο Κυριαζή, Γιάννη Μηλιώκα, Μίμη Πλέσσα, Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα, Διονύση Σαββόπουλο, Θανάση Γκαϊφύλλια, Σάκη Μπουλά, Βλάσση Μπονάτσο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Διονύση Τσακνή και Αντώνη Τουρκογιώργη.
Ο Γιάννης Κούτρας αναφέρθηκε και στην περίοδο της ζωής του που πέρασε με κατάθλιψη, χώρισε με τη γυναίκα του, ενώ έφτασε σε σημείο να έχει και σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή έχει ένα δικό του συγκρότημα και παίζει σε όλη την Ελλάδα.

No comments:

Post a Comment