Friday, July 14, 2017


Μπέλα Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ   στη Μύκονο

Το πιο «ζωντανό» νησί των Κυκλάδων τιμούν κάθε χρόνο για τις διακοπές τους αστέρες του Χόλιγουντ και γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο.
Αυτήν την περίοδο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εκεί δύο από τα πιο περιζήτητα μοντέλα και it girls, Κένταλ Τζένερ και Μπέλα Χαντίντ.
Οι δυο γυναίκες πέρα από το γεγονός ότι συνεργάζονται συχνά για λογαριασμό των catwalks των διασημότερων οίκων της βιομηχανίας της μόδας, αλλά και για καμπάνιες οίκων ομορφιάς, στην καθημερινότητα διατηρούν φιλικούς δεσμούς και είναι αχώριστες.
Εχοντας οργανώσει διακοπές στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα μετά από επισκέψεις στις μεγαλουπόλεις των πιο λαμπερών ευρωπαϊκών χωρών, αποφάσισαν να κάνουν μια στάση στη Μύκονο την Κυριακή.
Τα μοντέλα εθεάθησαν μεταξύ άλλων στο Nammos στην Ψαρρού, όπου απόλαυσαν το μπάνιο τους, χόρεψαν σε κοσμικό beach party φορώντας διαφάνειες, έκαναν βόλτες με σκάφος, περπάτησαν στα σοκάκια του νησιού και φυσικά δεν παρέλειψαν να αποδείξουν για άλλη μια φορά το πόσο κομψές και στιλάτες είναι.


Τόσο η Κένταλ Τζένερ, όσο και η Μπέλα Χαντίντ, επισκέφτηκαν την μπουτίκ ChrisP, του ταλαντούχου σχεδιαστή Χρήστου Μυλωνά, με τις χαρακτηριστικές μίνιμαλ δημιουργίες σε μονοχρωμίες.
Ο ίδιος ο σχεδιαστής δημοσίευσε φωτογραφίες των μοντέλων στο λογαριασμό του στο Instagram σημειώνοντας στις λεζάντες ότι έκαναν τις αγορές τους από τη δική του μπουτίκ.
Το brand του Χρήστου Μυλωνά έχει κατακτήσει τις Κυκλάδες και την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ επεκτείνεται και σε όλο τον κόσμο, χάρη στο γεγονός ότι συνδυάζει το μινιμαλισμό και τις μονοχρωμίες μαζί με το χαρακτηριστικό «σκίσιμο» και την κάζουαλ αισθητική, ενώ η τεχνοτροπία γίνεται στο χέρι.

No comments:

Post a Comment