Monday, June 7, 2010

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΣ-Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ 'ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ'

Από το πλατό του ΑΝΤ1 (και το τρόπαιο) στη Θεσσαλονίκη! Την Παρασκευή έπεσε η αυλαία για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που βρήκε νικητή τον Νίκο Γεώργα - θεωρούταν το φαβορί. Μετά το τέλος του παιχνιδιού μία έκπληξη τον περίμενε, αφού ο Ηλίας Ψινάκης του έκανε -επισήμως- πρόταση να τον μανατζάρει.

Ο Νίκος Γεώργας από νεαρός ήταν με ένα μικρόφωνο στο χέρι και δισκάκια καραόκε αφήνοντας άναυδους τους περαστικούς της Κυδαθηναίων... Τραγουδούσε σε μπαράκια της Πλάκας (παράλληλα, εδώ και τριάντα χρόνια εργάζεται σε τουριστικό μαγαζί της περιοχής, σταμάτησε όμως λόγω του παιχνιδιού). Ωστόσο, τώρα ήταν η ώρα να γίνει γνωστός σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο «Ελληνας Φρανκ Σινάτρα», όπως τον αποκαλούν, γεννήθηκε στην Κόρινθο. Ηρθε με την οικογένειά του στην Αθήνα όταν ήταν παιδί. Πάθος του, εκτός από το τραγούδι, ήταν η Ιατρική. Ωστόσο δεν πέρασε στις εξετάσεις και έφυγε στην Αγγλία για να σπουδάσει. Εκεί για δύο χρόνια τραγουδούσε σε ελληνικές ταβέρνες προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην. Μάλιστα, έχει δει τον Φρανκ Σινάτρα σε εμφάνισή του στην Αθήνα. «Τον συνάντησα και του εξέφρασα τον θαυμασμό μου», λέει ο Νίκος Γεώργας στην «Espresso».

Ευτυχισμένος οικογενειάρχης, έχει δύο παιδιά. Πήρε την απόφαση να πάει στο talent show κατόπιν προτροπής φίλου του. Στόχος του ήταν να γίνει γνωστός στο πανελλήνιο (μέχρι τότε τον γνώριζαν οι οπαδοί της country, αφού έχει εμφανιστεί σε τέτοιου είδους φεστιβάλ στο θέατρο Βράχων, έχει όμως εκπροσωπήσει την Ελλάδα και σε αντίστοιχα φεστιβάλ στο εξωτερικό). Και το κατάφερε. «Την Παρασκευή το βράδυ, μετά τη νίκη μου, πήγαμε για ποτό με τη γυναίκα μου και καλούς φίλους. Την επομένη έφυγα για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δω αγαπημένους μου συγγενείς».

Οσο για τις βλέψεις του; «Επιθυμώ να υπηρετήσω το καλό τραγούδι. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Γιάννη Πλούταρχο σε σκηνή της Αθήνας!» λέει.

No comments:

Post a Comment