Friday, June 11, 2010

25 ιουνιου-ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου, από τον αιφνίδιο θάνατο του Michael Jackson. Κι ενώ οι θαυμαστες του ετοιμάζονται να κατακλύσουν το νεκροταφείο για να τιμησουν τον Βασιλιά της Ποπ, η αστυνομία τούς αρνείται την είσοδο.


Για να είμαστε ακριβείς, όποιος επιθυμεί θα μπορέσει να εισέλθει στο γενικό χώρο του νεκροταφείου Forest Lawn στην Καλιφόρνια, αλλά δε θα του επιτραπεί να πλησιάσει στην περιοχή που βρίσκεται θαμμένος ο θρυλικός τραγουδιστής.


Η πόλη του Λος Άντζελες φοβάται τη μαζική συρροή του κόσμου στο νεκροταφείο και έχει λάβει μέτρα για να την αντιμετωπίσει. Για το λόγο αυτό δε θα δώσει καμία ειδική άδεια εισόδου στο νεκροταφείο, πρακτική που νομίζει ότι θα κρατήσει σε απόσταση πολύ κόσμο που θα προκαλούσε χάος στους γύρω δρόμους, αλλά και θα εκμεταλλευόταν την κατάσταση για να πουλήσει διάφορα αναμνηστικά.


«Θα παρακολουθήσουν [το μνημόσυνο] από απόσταση», δήλωσε ο αστυνομικός Tom Lorenz στους Los Angeles Times. «Απ’ όσο γνωρίζουμε, η οικογένεια του Jackson έχει έρθει σ’ επαφή με το Forest Lawn για να οργανώσει κάποιο είδους μνημόσυνο. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεργαστούμε με το νεκροταφείο για να εγγυηθούμε την ασφάλεια όσων θελήσουν να ελθουν, αλλά και για την ασφάλεια όσων έρχονται για τα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα», συμπλήρωσε.

No comments:

Post a Comment