Friday, June 25, 2010

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το θάνατο του βασιλιά της pop Michael Jackson και υπολογίζεται ότι η περιουσία του μέσα σ'αυτό το χρόνο, έχει αυξηθεί κατά ένα δισ. δολάρια, με τις πωλήσεις που εξακολουθούν να κάνουν οι δίσκοι του, αλλά και το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε για τη ζωή του μεγάλου σταρ.

Σύμφωνα με το μουσικό περιοδικό Billboard, εκτιμάται ότι η περιουσία του Jackson αυξήθηκε κατά 430 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις των δίσκων του, τους μήνες που ακολούθησαν αμέσως μετά το θάνατο του σταρ. Επιπλέον, σε αυτό το ποσό προστίθενται άλλα 400 εκατομμύρια δολάρια από τα δικαιώματα από το υλικό που συγκεντρώθηκε από τις πρόβες του για την τελευταία συναυλία του -που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ- και χρησιμοποιήθηκε για το ντομικαντέρ Michael Jackson: This Is It.

Επιπλέον, τα δικαιώματα από διάφορα διαφημιστικά έσοδα εκτιμώνται σε περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια. Ο Jackson, ο οποίος είχε μεγάλα χρέη τους τελευταίους μήνες της ζωής του, έκανε μια προσπάθεια να αυγατίσει την περιουσία του, κλείνοντας τη συμφωνία για τις 50 συναυλίες που θα σηματοδοτούσαν και την επιστροφή του στο προσκήνιο. Τώρα, όχι μόνο ξεπληρώθηκαν τα χρέη, αλλά η περιουσία του είναι υπεραρκετή για να καλύψει τα τρία του παιδιά, Paris, Prince και Blanket, αλλά και τη μητέρα του που έχει αναλάβει την κηδεμονία τους.

No comments:

Post a Comment