Thursday, June 24, 2010

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ-ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Μετά από δύο χρόνιας που ταξίδεψαν μουσικά το κοινό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής ετοιμάζονται να μοιραστούν τα ''Φανερά Μυστικά'' τους με το κοινό της περιφέρειας. Η καλοκαιρινή περιοδεία τους ξεκινάει από το Θέατρο Βράχων στις 5 Ιουλίου...

Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική πρόταση, μια μουσική παράσταση που βασίζεται στην απόλυτη επαφή και την επικοινωνία με τον κόσμο, στην εκφραστικότητα των δύο πρωταγωνιστών, τη λιτότητα και καθαρότητα του ήχου που συνδέεται αρμονικά με τις παθιασμένες και στέρεες ερμηνείες.

«Αυτό που συμβαίνει μ’ εμένα και το Στέφανο είναι κάτι μαγικό. Είμαστε σαν δυο μαγνήτες που έλκονται. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο» έχει δηλώσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Αυτήν τη μαγική χημεία που ενώνει τους δυο καλλιτέχνες, οι οποίοι πρόσφατα έφεραν στο φως και τη νέα τους δισκογραφική δουλειά «Φανερά Μυστικά», βιώνουν όλοι όσοι παρακολουθούν αυτήν την μοναδική παράσταση.

Στην καλοκαιρινή τους περιοδεία, προστίθενται δύο εξαίρετοι μουσικοί: ο Nenad Jelic στα κρουστά και ο Σπύρος Κοντάκης στις κιθάρες.

Το πρόγραμμα της περιοδείας

5 Ιουλίου Θέατρο Βράχων Βύρωνα.
12 Ιουλίου Κύπρος
13 Ιουλίου Κύπρος
14 Ιουλίου Κύπρος
16 Ιουλίου Κύπρος
21 Ιουλίου Βεάκειο
23 Ιουλίου Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρα
31 Ιουλίου Κρήτη
1 Αυγούστου Κρήτη
2 Αυγούστου Κρήτη
5 Αυγούστου Μύκονος
11 Αυγούστου Λουτράκι
14 Αυγούστου Χαλκιδική
9 Σεπτεμβρίου Λάρισα

No comments:

Post a Comment