Monday, June 14, 2010

DIANA KRALL-3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ DIANA KRALL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 – ΘΕΑΤΡΟ TERRAVIBE PARK, ΑΘΗΝΑ



Η Diana Krall, η superstar της σύγχρονης jazz, έρχεται στην Ελλάδα για δύο μοναδικές μουσικές βραδιές. Το Σάββατο 3 Ιουλίου, το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει στη Μονή Λαζαριστών, ενώ την Κυριακή 4 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνει η Αθήνα και το νέο Θέατρο του TerraVibe Park. Η συναυλία αυτή θα εγκαινιάσει το νέο Θεάτρου του TerraVibe Park, ενός νέου μοναδικού μουσικού χώρου που φιλοδοξεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μουσικόφιλους.

Η προσωπικότητα και η καλλιτεχνική αξία της Diana Krall είναι αδιαμφισβήτητη. Από το 1993, που κυκλοφόρησε το πρώτο της album “Stepping out” με την βοήθεια του βραβευμένου με Grammy μπασίστα John Clayton, η επιτυχία της ήταν σημαντική. Με τη γεμάτη από επιτυχίες πορεία της κατάφερε να ξαναφέρει στο προσκήνιο την jazz μουσική. Αλμπουμ όπως “The look of love”, “The girl in the other room”, “From this moment on” δεν κατέκτησαν μόνο την κορυφή του Αμερικάνικου Billboard, αλλά την καθιέρωσαν ως τη μεγαλύτερη jazz superstar της εποχής μας.

Το τελευταίο της άλμπουμ “Quiet nights”, που αγαπήθηκε από το Ελληνικό κοινό και έφτασε στην κορυφή των charts, είναι το επισφράγισμα της ανοδικής της πορείας. Σε ρυθμούς bossanova και μέσα από βραζιλιάνικους ήχους και τρυφερές μπαλάντες η Diana Krall «είναι εντελώς ώριμη» και φτάνει την ποιότητα της «Peggy Lee, στην ώριμη περίοδο της» όπως σχολιάζει και ο παραγωγός της Tommy LiPuma, πρόεδρος της Verve Records. H ίδια η Diana Krall, αναφέρει ότι «είναι ένα αισθησιακός, ειλικρινής, ερωτικός δίσκος και αυτός ήταν ο σκοπός του».

Η Diana Krall είναι μία ολοκληρωμένη τραγουδοποιός που με την ερμηνεία της καταφέρνει να ταξιδεύει το ακροατήριο της ... μέχρι τα αστέρια. Με τη φετινή παγκόσμια περιοδεία της, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, επισφραγίζει την αξία της. Θα ζήσουμε με τη Diana Krall και το κουαρτέτο της, τα πιο ρομαντικά βράδια του φετινού καλοκαιριού!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

Σάββατο 3 Ιουλίου, Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη

Το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει στα 49 €
Το εισιτήριο στο ΤΑΜΕΙΟ την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 55 €

Κυριακή 4 Ιουλίου, Θεάτρο TerraVibe Park, Αθήνα

Θέση Ορθίων: 45 € Ζώνη 3η, θέση καθήμενων: 59 € Ζώνη 2η, θέση καθήμενων: 68 € Ζώνη 1η, θέση καθήμενων: 89 €Θέση VIP: 120 €


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE

ΑθήναΠανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366

ΘεσσαλονίκηΜητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264880

ΙΑΝΟΣ

Αθήνα Σταδίου 24, Τηλ.: 210 3217917

Θεσσαλονίκη Πλατεία Αριστοτέλους 7, Τηλ.: 2310 277004

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:http://www.ticketpro.gr/ http://www.tickethouse.gr/.
Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο Promo Department: press@didimusic.gr & promo@didimusic.gr


No comments:

Post a Comment