Monday, June 28, 2010

Ο ΣΤΑΛΛΟΝΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ

Μέχρι σήμερα στη μεγάλη οθόνη βρισκόταν πάντα στην υπηρεσία του ''καλού''. Φαίνεται όμως ότι ο... Rambo του Hollywood έχει στενές σχέσεις με τη Μαφία. Τόσο στενές, που θα βρεθεί κατηγορούμενος για 13 δολοφονίες, εκβιασμούς και υπεξαιρέσεις.

Όλα αυτά φυσικά στη νέα ταινία που ετοιμάζει, αφού στην πραγματική του ζωή δεν έχει ουδέποτε κατηγορηθεί για τίποτα απ' όλα αυτά...

Μετά την ολοκλήρωση λοιπόν των «Expendables» που θα δούμε τον Αύγουστο και, την πρόσφατη ανακοίνωση ότι δεν πρόκειται να γυρίσει άλλη ταινία «Rambo», ο Sylvester Stallone συνεργάζεται στενά με τη Μαφία για να γυρίσει τη βιογραφία του τελευταίου μεγάλου «Ντον» της Νέας Υόρκης.


Σύμφωνα με έντονες φήμες, πρόκειται για μια ταινία γύρω από τη ζωή του John Gotti και τη σχέση του με το γιο του, Junior John Gotti, με τον οποίο έχει ήδη αρχίσει τις επαφές ο Sly για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία και να προσλάβει ένα σεναριογράφο για να γράψει το σενάριο της άτιτλης ακόμα ταινίας.


Ο John Gotti, που πέθανε στη φυλακή το 2002, θεωρείται ο τελευταίος από τους «μαφιόζους» της παλαιάς σχολής. Γνωστός και ως «Dapper Don» (ο «Κοκέτης Ντον») εξαιτίας των πανάκριβων κοστουμιών του και της γενικότερης προσεγμένης εμφάνισής του, ο Gotti υπήρξε το αφεντικό της οικογένιας Gambino, μιας από τις ισχυρότερες μαφιόζικες οικογένειες στην ιστορία. Ο Gotti πάντα ξεγλυστρούσε από το νόμο, μέχρι το 1992 που καταδικάστηκε τελικά για 13 δολοφονίες, εκβιασμούς, υπαιξερέσεις και γενικά για ό,τι έχει ο... κατάλογος του ποινικού κώδικα.


Οι φήμες διχάζονται για το ρόλο που θα έχει ο Stallone στην ταινία. Πιθανότατα σκοπεύει ν’ αναλάβει το ρόλο του Gotti, πέρα από τη σκηνοθεσία.

No comments:

Post a Comment