Wednesday, June 30, 2010

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο 'ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΝΟ2'

Δεκατρία χρόνια μετά την ταινία, που σάρωσε τα Όσκαρ και τίναξε στον αέρα το διεθνές box office, έρχεται η συνεχεια. Ο ''Τιτανικός'' επιστρέφει. Και φυσικά όλοι αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να υπάρξει συνέχεια σε μία ιστορία, που ολοκληρώθηκε με ένα ναυάγιο και 1517 νεκρούς ;

Μήπως η συνεχεια θα διαδραματίζεται στον βυθό; Ή θα πρόκειται για μία ιστορία φαντασμάτων;

Τίποτα απ' όλα αυτά... Στο Hollywood βρήκαν τη λύση! Η ταινία ''Titanic 2'' θα εξιστορεί την ιστορία ενός νέου κρουαζιερόπλοιου με τη συγκεκριμένη ονομασία, το οποίο 100 χρόνια μετά το ναυάγιο του πρωτου Τιτανικού ξεκινάει το παρθενικό του ταξίδι ακολουθώντας ακριβώς την ίδια πορεία με τον... ''προκάτοχό'' του.

Όταν όμως ένα τσουνάμι (γιατί τώρα ξέρουμε και από τσουνάμι...) ''ρίχνει'' ένα παγόβουνο στον δρόμο, οι επιβάτες του Titanic 2 θα πρέπει να παλέψουν για να μην έχουν την ίδια μοιρα με τους ταξιδιώτες του πρώτου Τιτανικού.

Φυσικά αυτό το σενάριο δεν έχει καμία σχέση με τον James Cameron, ο οποίος έχει κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από το όλο εγχείρημα. Πρόκειται για μία δευτέρας διαλογής ταινία, ο προϋπολογισμός της οποίας ουδεμία σχέση έχει με τον Τιτανικό του Cameron, και η οποία θα κυκλοφορήσει κατευθείαν σε dvd.

Πρωταγωνίστρια είναι κάποια Brooke Burns με τηλεοπτική καριέρα στις Η.Π.Α.

No comments:

Post a Comment