Tuesday, June 29, 2010

ΒΑΛΑΝΤΩ,Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ GREEK IDOL

Με δάκρυα στα μάτια άκουσε η Βαλάντω την Ρούλα Κορομηλά να αναγγέλλει ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του «Greek Idol». Υπό του ήχους της μουσικής των U2 αλλά και τις ιαχές του κόσμου που φώναζε ρυθμικά το όνομά της και το σύνθημα «Βαλάντω, Βαλάντω, εσύ κάνεις κουμάντο», η Βαλάντω Τρίφωνος αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια στον «κυπριακό» τελικό, αφού η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού την ψήφισε έναντι της Νικόλ, που επίσης κατάγεται από την Κύπρο.

Η Βαλάντω κέρδισε τις καρδιές και την συμπάθεια όχι μόνο του κοινού αλλά και της κριτικής επιτροπής. Για ώρα βρίσκονταν πνιγμένη στην αγκαλιά της Ρούλας Κορομηλά, ενώ στην εξέδρα οι δικοί της άνθρωποι, όπως ο πατέρας και η μητέρα της που είχαν ταξιδεύσει από την Κύπρο, είχαν στήσει ένα ξέφρενο γλέντι.

Ο καθένας από τους κριτές του «Greek Idol» είχε να πει μια καλή κουβέντα για τη νικήτρια αλλά και τη φιναλίστ, τονίζοντας όλοι ότι επρόκειτο για εξαιρετικές φωνές αλλά και για πολύ καλές σε χαρακτήρα κοπέλες. Η Βαλάντω ερμήνευσε στη συνέχεια ένα τραγούδι που είχε γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος ειδικά για τον τελικό, ωστόσο οι μεγάλες εκπλήξεις ήταν πριν την ανακοίνωση της νικήτριας.

Στον μεγάλο τελικό του «Greek Idol» εμφανίστηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης, που τραγούδησε ζωντανά στο σόου ενώ αίσθηση προκάλεσαν ένα φιλί στο στόμα που αντάλλαξε με την Ρούλα Κρομηλά. Ωστόσο η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα για τους περισσότερους εμφανίστηκε στην σκηνή και η Άννα Βίσση, που ερμήνευσε μαζί με τις δύο κοπέλες το «Δώδεκα». Μάλιστα, η Βίσση έδωσε συμβουλές στις δύο φιναλιστ και τους ζήτησε να είναι υπερήφανες για την (κυπριακή) καταγωγή τους.

No comments:

Post a Comment