Friday, June 25, 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Η Κωνσταντινούπολη είναι ο επόμενος σταθμός της διεθνούς περιοδείας του Γιώργου Νταλάρα με τίτλο “Encore Tour” που ξεκίνησε πριν από δύο μήνες στις ευρωπαϊκές πόλεις με ένα μεγάλο αριθμό συναυλιών σε κατάμεστα θέατρα και στάδια.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Istanbul Cemil Topuzlu Open-Air Theatre, χωρητικότητας 5.000 ατόμων και τα εισιτήρια έχουν προπωληθεί εδώ και πολύ καιρό και «γίνεται μάχη» όπως γράφουν οι Τουρκικές εφημερίδες για ένα εισιτήριο.

Η συναυλία οργανώνεται από το Istanbul Foundation for Culture and Arts σε συνεργασία με την Live Nation. Η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και ο τύπος έχουν αναφερθεί εκτενώς στη συναυλία με μεγάλα αφιερώματα.

Στη συναυλία συμμετέχουν όλοι οι συντελεστές της Ευρωπαϊκής περιοδείας, ο Μιχάλης Τζουγανάκης και η Δέσποινα Ολυμπίου και δώδεκα σολίστες μουσικοί και δέκα τεχνικοί.

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιώργου Νταλάρα με την επιμέλεια του Γιώργου Παπαχριστούδη.

Ο σχεδιασμός του ήχου είναι του Βαγγέλη Κουλούρη σε συνεργασία με τον Αντώνη Ζαχόπουλο και οι φωτισμοί είναι του Γιάννη Μανιατάκου. Την ηχητική και φωτιστική κάλυψη έχει κάνει ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος.

No comments:

Post a Comment