Monday, June 14, 2010

TA MOYSIKA BRABEIA MAD

Οι ατάκες και το παρασκήνιο πρωταγωνίστησαν στις πρόβες για τα μουσικά βραβεία MAD, με τους τραγουδιστές να προπονούνται για τα…γκολ που θα βάλουν στην αποψινή τελετή απονομής!

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στις πρόβες με καυτό σορτσάκι και -παρά τα κιλάκια που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό- τα καλλίγραμμα πόδια της έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η Καλομοίρα συνεχίζει να «πετάει» τις γνωστές ατάκες της, όταν δεν τραγουδάει, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πάει για πρόβα μόνο μετά τις δώδεκα, μάλλον για να αποφύγει τους δημοσιογράφους που θα τον ρωτάνε πώς το έπαθε και πήγε φέτος στα βραβεία.

Aπόψε στη σκηνή που έχει στηθεί στο κλειστό του Tae Kwon Do θα ανέβουν 51 Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Goin’ Through, Professional Sinnerz, Stavento, Κατερίνα Αυγουστάκη, Inna, N’ Dubz και Fatman Scoop!

Παράλληλα, οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις, με μεγαλύτερη ίσως την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα ανένει στη σκηνή και... θα τραγουδήσει!

No comments:

Post a Comment