Tuesday, June 8, 2010

Η LADY GAGA ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΡΡΥ ΚΙΝΓΚ

Τη Lady Gaga είχε καλεσμένη στην εκπομπή του ο δημοφιλής παρουσιαστής του CNN Larry King και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η συνέντευξη της τραγουδίστριας είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η εκκεντρική σταρ, μάλιστα, θέλησε να μιμηθεί τον παρουσιαστή και εμφανίστηκε ντυμένη αλά Larry King!
Ερωτώμενη από τον King τι θα έκανε σε περίπτωση που δεν ήταν στη showbiz, η Gaga δήλωσε πως θα ήταν νεκρή και στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήξερε πως θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι από την κοιλιά της μητέρας της.
Η pop σταρ υποστήριξε πως τα τραγούδια της είναι μία άρνηση για τον τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουν τις γυναίκες. "Υποθέτω πως αυτό με κάνει φεμινίστρια", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή πως της είχε προταθεί να ανοίξει τις συναυλίες του βασιλιά της pop Michael Jackson, που θα έδινε στην O2 Arena και λυπήθηκε πάρα πολύ που δεν κατάφερε να κάνει το πολυπόθητο ντουέτο μαζί του. Η 24χρονη τόνισε πως ο θάνατος του Michael ήταν τεράστιο πλήγμα και πρόσθεσε: "Ο θάνατος του Michael μου προκάλεσε τεράστια θλίψη, ανεξάρτητα από το αν θα έβγαινα μαζί του στις συναυλίες. Αποτελεί έμπνευση και ήταν πολύ αξιόλογος άνθρωπος".

No comments:

Post a Comment