Monday, June 28, 2010

48 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΤ

Χωρίς εκπομπές και δελτία ειδήσεων θα παραμείνει για 48 ώρες ακόμα η κρατική τηλεόραση, λόγω της απεργίας της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα μεταβάλλεται από το πρωί της Δευτέρας μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, καθώς οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο και ζητούν να τακτοποιηθεί το ζήτημα των συμβασιούχων, που εργάζονται στο κρατικό κανάλι.

Μία ακόμα περίπτωση σπατάλης στην ΕΡΤ φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Αποκαλύψεις» σύμφωνα με την οποία ο Στέλιος Κούλογλου επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση με δύο εκπομπές και αμοιβή κάποιων δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πρόταση του κ. Κούλογλου προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Γ. Γαμπρίτσο, θα στοιχίζει περίπου 25.000 ευρώ το επεισόδιο, ενώ για τα 4 χρόνια της συνεργασίας του με την κρατική τηλεόραση έχει εισπράξει κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Στέλιος Κούλογλου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον αδερφό του πρωθυπουργού, Νίκο, καθώς και την διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής Τατιάνα Καραπαναγιώτη, φίλη της οικογένειας Παπανδρέου. Μετά την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, ο κ. Κούλογλου επέστρεψε στην ΕΡΤ ως μέλος του Δ.Σ. διορισμένος από τον Παύλο Γερουλάνο.

Στο μεταξύ, η εφημερίδα αναφέρει πως η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά Μας» πήρε το «ok» για την νέα σεζόν παρά τα όσα ακούστηκαν για το υπέρογκο κόστος της. Βέβαια, στον προυπολογισμο έγινε μείωση, όμως, τα 47.692 ευρώ ανά επεισόδιο είναι προκλητικά και, μάλιστα, όταν οι πολίτες σφίγγουν μέχρις εσχάτων το ζωνάρι...

No comments:

Post a Comment