Monday, June 21, 2010

ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ,Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ DANCING WITH THE STARS

Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι τελικά η νικήτρια του “Dancing with the Stars” αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις χορευτικές της ικανότητες αλλά και τον αισθησιασμό της.

Η Έρρικα μαζί με τον Θοδωρή αποτέλεσαν το τέλειο ζευγάρι αφού παρόλη την κούραση και τις ατελείωτες πρόβες διασκέδαζαν τόσο πολύ με την όλη διαδικασία που έκαναν τον κόσμο να ανυπομονεί να βλέπει τις πρόβες και την εξέλιξή τους. "Πρωταθλήτρια" λοιπόν όχι μόνο στον στίβο αλλά και στον χορό η Έρρικα μετά από 12 εβδομάδες, 112 χορούς και περισσότερες από 2.500 ώρες πρόβας.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η show woman Ματθίλδη Μαγγίρα η οποία παρόλο που αρχικά θεωρείτο περισσότερο φαβορί από το "αγοροκόριτσο" την Έρρικα δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά. Ωστόσο, δηλώνει αρκετά συγκινημένη και ευτυχισμένη για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι αλλά και την επιτυχία της μέχρι εδώ.


Όσον αφορά στο show, αυτό ήταν έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό με τη Ζέτα Μακρυπούλια να επιδεικνύει τις χορευτικές της ικανότητες …μόνη και όχι με τον Γιάννη Λάτσιο όπως είχε ακουστεί. Εντυπωσιακή ήταν και η 16χρονη Κύπρια ‘Ηβη Αδάμου που χόρεψε mambo καθώς και τα ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά μας χάρισαν και αυτά τον τελευταίο τους χορό.

No comments:

Post a Comment