Friday, June 25, 2010

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ












Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Τεχνών Άνοιξη» ο Δήμος Περιστερίου της Αθήνας τίμησε τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του «Ράδιο Νοσταλγία», τις «λατρεμένες φωνές του κρατικού Ραδιοφώνου, τις προσωπικότητες εκείνες που ακολούθησαν διαπρεπή πορεία στη χώρα μας, στο χώρο του ραδιοφώνου», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης.
Οι τιμηθέντες, όλοι συνεργάτες του 9.58fm του Ρ.Σ.Μ της ΕΡΤ3 είναι οι Γιώργος Παπαστεφάνου, Λευτέρης Κογκαλίδης, Γιάννης Πετρίδης και Αλέξης Κωστάλας, οι οποίοι κάθε Κυριακή (6-10 μ.μ.) παρουσιάζουν την εκπομπή «Ράδιο Νοσταλγία», που μεταδίδεται και από το Β΄ Πρόγραμμα της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα.
Το τετράωρο πρόγραμμα ξεκίνησε το Νοέμβριο του 1994 με πρωτοβουλία της ΕΡΤ3. Στους τιμηθέντες και την προσφορά τους αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζαννετάκος, ο οποίος ήταν ο Γενικός Διευθυντής Ραδιοφωνίας που ενέκρινε την πραγματοποίηση της εκπομπής.
Τα βιογραφικά των τεσσάρων ραδιοφωνικών παραγωγών ανέπτυξε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ρίκα Βαγιάννη.
Τις πλακέτες επέδωσαν στους τιμηθέντες ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και η Αντιδήμαρχος Μαρία Τσιώτα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σύντομες ομιλίες των παραγωγών, οι οποίοι ευχαρίστησαν για την τιμή που τους έγινε, επισημαίνοντας τη σημασία του ραδιοφώνου στη ζωή τους.

No comments:

Post a Comment