Monday, June 28, 2010

ΦΕΥΓΕΙ Η ΠΑΤΛΑΚΗ,ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ

Παρελθόν αποτελεί για το ''Κους Κους το Μεσημέρι'' η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ένας από τους ανθρώπους που απετέλεσαν τη βασική τριάδα του Κους Κους, όταν αυτό έκανε το ντεμπούτο του στη μικρή μας οθόνη... Η Κλεοπάτρα ανακοίνωσε στον Alpha ότι δεν επιθυμεί τη συνέχιση της συνεργασίας τους.
Ο ακριβής λόγος παραμένει άγνωστος. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η Κλεοπάτρα θεώρησε ότι ο κύκλος της παρουσίας της σε μεσημεριανή εκπομπή έκλεισε και διαβλέποντας ότι οι συγκεκριμένες εκπομπές δεν έχουν μέλλον, έφυγε πριν να είναι αργά.
Κάποιες άλλες ωστόσο πληροφορίες θέλουν το κανάλι να ζητάει από την Κλεοπάτρα μείωση των αποδοχών της, που αγγίζει το 60% (καλά τόσο υψηλά αμειβόμενη ήταν η Κλεοπάτρα;), την οποία και δε δέχθηκε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Όπως και να έχει, φεύγοντας η Κλεοπάτρα από το δυναμικό του Alpha, βαδίζει στο άγνωστο, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κλείσει σε κάποιο άλλο κανάλι για τη νέα σεζόν...

Όσον αφορά το ''Κους Κους το Μεσημέρι'' αναμένονται ριζικές αλλαγές με ''σίγουρο'' για την παρουσίαση τον βετερανο του ειδους Σαλονικιο Δημητρη Παπανωτα.

No comments:

Post a Comment