Thursday, March 18, 2010

ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Είναι η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση παγκοσμίως. Τον ερχόμενο Ιούνιο το Γιοχάνενσμπουργκ φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και εκτός από τους αστέρες της στρογγυλής θεάς, το παρών στην Τελετή Έναρξης θα δώσουν και κορυφαίοι καλλιτεχνες της μουσικής σκηνής...

Η Alicia Keys, οι Black Eyed Peas, η Shakira, ο John Legend και η Angelique Kidjo είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα, που θα τραγουδήσουν στην πανηγυρική έναρξη του Μουντιάλ 2010, που θα πραγματοποιηθεί στο Orlando Stadium, στο Γιοχάνενσμουργκ, στις 10 Ιουνίου. Η διοργάνωση θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Ιουλίου, οπότε και θα ανακηρυχθεί η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου.

O Jerome Valcke από τη FIFA δήλωσε ότι η Τελετή Έναρξης θα υμνήσει την παγκόσμια ισχύ της μουσικής και του ποδοσφαίρου να ενώνουν...

''Είμαστε ενθουσιασμένοι που μία τόσο μεγάλη συναυλία με τέτοια ταλέντα θα σηκώσει την αυλαία του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στην Αφρική.'' δήλωσε ο Valcke.

Το show θα φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Emmy, Kevin Wall και της εταιρείας του, Control Room, ενώ σε αυτό θα συμμετάσχουν και αναγνωρισμένοι μουσικοί και τραγουδιστές της αφρικανικής ηπείρου. Φυσικά δε θα απουσίασουν και οι εμφανίσεις ανθρώπων - θρύλων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Τα έσοδα από το φαντασμαγορικό show θα δοθούν για τους σκοπούς του προγράμματος ''20 Centres for 2010'', μία μεγάλη φιλανθρωπική εκστρατεία με στόχο την ανοικοδόμηση 20 κέντρων υγείας σε όλη την Αφρική.

No comments:

Post a Comment