Sunday, March 28, 2010

18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΠΙΛΛΥ ΑΙΝΤΟΛ -ΣΤΡΑΝΓΚΛΕΡΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μια cult συναυλία σε ένα cult γήπεδο προβλέπεται να είναι η συναυλία που θα γίνει στις 18 Ιουνίου στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μια απόλυτη punk βραδιά με τον Billy Idol (τρία Grammy και εννέα MTV music video awards) και τους Stranglers. Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου...

Μια cult συναυλία σε ένα cult γήπεδο προβλέπεται να είναι η συναυλία που θα γίνει στις 18 Ιουνίου στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μια βραδιά με τη μουσική που ξεκινάει από το punk που σάρωσε τα πάντα στα μέσα της δεκαετίας του ’70 και συνέχισε με τη δημιουργία του punk-rock στυλ τη δεκαετία του ‘80. Αν θέλαμε να χαρακτηρίσουμε όχι με απλές λέξεις αλλά με καλλιτέχνες αυτό το είδος, τότε σίγουρα θα αναφέραμε μεταξύ άλλων τον Billy Idol αλλά και τους Stranglers.

Μια βραδιά για όσους αγαπούν την δεκαετια του ‘80 κι έχουν τραγουδήσει το “Sweet sixteen” ή το “Mony – Mony” ή και τα “White Weeding”, “Rebel Yell” του Billy Idol που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά και τα “Golden Brown”, “No More Heroes” “Always the Sun” των Stranglers που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη χώρα μας.

Στις 18 Ιουνίου, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υποδέχεται αγαπημένο ροκ, ατίθασο πάνκ και όλα αυτά με ένα ιδιαίτερα προσιτό εισιτήριο. Γενική είσοδος 38 Ευρώ!

Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου από το Ticket House, τα Metropolis και τα Village cinemas!

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τους Stranglers...

Mία από τις αγαπημένες και διαχρονικές βρετανικές μπάντες επιστρέφει στα μέρη μας αυτό το καλοκαίρι. Με είκοσι τρία τραγούδια και δέκα επτά δίσκους τους στο top40 της Μεγάλης Βρετανίας και μια καριέρα σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, οι “The Guilford Stranglers”, όπως ήταν το αρχικό όνομα τους, άρχισαν να ξεσηκώνουν το βρετανικό κοινό από τα τέλη του 1974. Τα τρία ιδρυτικά μέλη Hugh Cornwell, JJ Burnel και Jet μετά από προσπάθειες ενός έτους βρίσκουν τον Dave Greenfield το 1975 και έως το τέλος του επόμενου χρόνου παίζουν σε δεκάδες περιοχες της Αγγλίας. Το είδος τους είναι δύσκολο να κατηγοριοποιηθεί.

Συνδυάζοντας την αντιδραστική ιδιοσυγκρασία τους με τον «ψαγμένο» στίχο της ποιοτικής pop πειραματίστηκαν διαρκώς με πολλά από τα είδη της μουσικής που βρίσκονταν κατά καιρούς στην μόδα, είτε ήταν το new wave, το punk, η καθαρή pop ή ακόμα και το gothic rock.

Αφού ακούσουμε τους Stranglers, σειρά θα πάρει ο Billy Idol, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Τα μέλη της μπάντας του Billy Idol εκτός από τον ίδιο, αυτή τη στιγμή είναι οι:

Steve Stevens - guitar
Billy Morrison - guitar (2010-present)
Stephen McGrath - bass
Derek Sherinian - keyboards
Jeremy Colson - drums (2010-present)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Music Box Productions

BILLY IDOL – THE STRANGLERS
Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
Παρασκευή 18 Ιουνίου του 2010.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 38 ΕΥΡΩ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: TICKET HOUSE, METROPOLIS, VILLAGE CINEMAS

No comments:

Post a Comment