Sunday, March 28, 2010

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ-ΑΠΟΨΕ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Αφού μάγεψε τους θεατές σε περισσότερες από 30 χώρες, το πολυβραβευμένο DANCING WITH THE STARS έρχεται και στην Ελλάδα, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια! Η ταλαντούχα και πανέμορφη ηθοποιός δέχθηκε με ενθουσιασμό να παρουσιάσει το περίφημο charity dancing show. Όμως, δεν θα είναι η μοναδική λαμπερή παρουσία στο show, αφού το καθένα από τα 12 χορευτικά ζευγάρια του DANCING WITH THE STARS, έχει κι από ένα…. αστέρι!

12 αστέρια θα χορέψουν στον ΑΝΤ1 για τον φιλανθρωπικό οργανισμό MAKE A WISH ("Κάνε-Μια-Ευχή" Ελλάδος) σημερα, Κυριακή ,στις 9 το βράδυ .

12 διάσημοι τολμούν να χορέψουν μαζί με επαγγελματίες παρτενέρ ζωντανά πάνω στη σκηνή και να διεκδικήσουν την ψήφο σας, από αυτή την Κυριακή 28/3 και κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ.

Σας παρουσιάζουμε τους 12 διάσημους διαγωνιζόμενους:

1. ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ (Ολυμπιονίκης στο τριπλούν, Αθήνα & Πεκίνο)

2. ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ (Μουσικός - Τηλεπαρουσιάστρια)

3. ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ (Top Model- Σχεδιάστρια Ρούχων)

4, ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ (Ηθοποιός)

5. ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ (Δημοσιογράφος - Βουλευτής ΝΔ - Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας για τον Εθελοντισμό και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις)

6. ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ (Ηθοποιός - Show woman)

7. EΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ (Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ - Εμπνεύστρια & Δημιουργός του συστήματος γυμναστικής Replayce)

8. ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ (Ηθοποιός)

9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ (Ηθοποιός)

10. ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ (Παρουσιαστής- Ραδιοφωνικός Παραγωγός)

11. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ (Ηθοποιός)

12. ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ (Παγκόσμιος Πρωταθλητής kick boxing)

Ο κάθε διάσημος σχηματίζει χορευτικό ζευγάρι με έναν επαγγελματία χορευτή και τα 12 ζευγάρια διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό σκοπό: την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού MAKE A WISH ("Κάνε μια Ευχή" Ελλάδος), ο οποίος εκπληρώνει επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Αυτη είναι η ιδεα του DANCING WITH THE STARS, του θεαματικού dancing show που σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης σε πολλές χώρες και κάνει όλο τον κόσμο να χορεύει.

Κάθε εβδομάδα τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια παρουσιάζουν μια διαφορετική χορογραφία (ballroom ή latin) και στη συνέχεια αξιολογούνται από μία επιτροπή που αποτελείται από τέσσερις καταξιωμένους επαγγελματίες: τον Αλέξη Κωστάλα, τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Γιάννη Λάτσιο και την Galena Velikova - Χαϊνά. Όμως, εκτός από το λόγο των κριτών, μετράει και ο λόγος των τηλεθεατών, οι οποίοι συχνά ανατρέπουν τα προγνωστικά με την ψήφο τους! Κάθε εβδομάδα, το ζευγάρι με τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχωρεί από το διαγωνισμό. Το ζευγάρι που θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος και να αναδειχθεί νικητής του DANCING WITH THE STARS, θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο, το οποίο θα παραδώσει στο "Κάνε μια Ευχή" Ελλάδος.

Παράλληλα, εκτός από το λαμπερό θέαμα των ζωντανών εμφανίσεων, παρακολουθούμε και στιγμιότυπα από όλη την προετοιμασία των ζευγαριών. Οι επαγγελματίες χορευτές αναλαμβάνουν να διδάξουν στον διάσημο / στη διάσημη παρτενέρ τους τα βήματα και τις φιγούρες της κάθε χορογραφίας. Έτσι, το κάθε προγραμμα μας επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις: καινούργια μουσική, καινούργια κοστούμια, καινούργιες φιγούρες!

Το στυλ του DANCING WITH THE STARS έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο και είναι το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που παρακολουθούν οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο! Έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλες τις χώρες που μεταδίδεται, ενώ σε κάποιες από αυτές έχει συμπληρώσει μέχρι και 9 κύκλους! Παράλληλα, σημειώνει αστρονομικά ποσοστά τηλεθέασης (π.χ. 78% στη Δανία, 68% στη Φινλανδία και τη Σουηδία, 67% στην Αυστρία) και έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 27 τηλεοπτικά βραβεία.

Πάνω από 1000 διασημότητες έχουν χορέψει μέχρι στιγμής περισσότερους από 75000 χορούς! Στη σκηνή του Dancing with the stars έχουν ανέβει "αστέρια" απ όλους τους χώρους παγκοσμίως: πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, γαλαζοαίματοι, ποδοσφαιριστές, Ολυμπιονίκες, μοντέλα κλπ. Μεταξύ άλλων, ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα, το διάσημο τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ, οι ηθοποιοί Τατούμ Ο Νιλ, Στιβ Γκούτεμπεργκ και Τζένι Γκαρθ, η τραγουδίστρια Μαρί Όσμοντ, ο τηλεπαρουσιαστής Τζέρι Σπρίνγκερ και πολλοί πολλοί άλλοι.

No comments:

Post a Comment