Wednesday, March 17, 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

*Domenica,το Σαββατο 20 Μαρτιου,θα εμφανιστουν στο Nobar,Θαλητος 31 (περιοχη Ποσειδωνιου).Την επομενη θα βρισκονται στο “Επεστρεψε» στη Γουμενισσα Κιλκις.παραλληλα κυκλοφορει το CD τους «Ληθη».
*Την περασμενη Κυριακη ο Θεμης Γεωργαντας επαιξε μουσικη στο «Ολυμπιον».
*Μετα από 23 αλμπουμ και πωλησεις που ξεπερασν τα 125 εκατομμυρια κυκλοφορει στις 16 Νοεμβριου 2010 νέο 4πλο σετ των Bee Gees με τιτλο Mythology.
*Αλκινοος Ιωαννιδης,την Πεμπτη 18 Απριλιου στο Principal.
*Στις 5 Απριλιου κυκλοφορει στην Αγγλια ένα νέο σετ ηχογραφησεων της Ella Fitzgerald με τιτλο Twelve nights in Hollywood ,που καλυπτει 40 χρονια δραστηριοτητας.Η τιμη του 57,99 λιρες.
*Μαρω Μαρκελλου και Joanna Drigo,την Πεμπτη 18 Μαρτιου στην «Αιγλη» με το προγραμμα Tango Gia Thio.Την επομενη νυκτα στον ιδιο χωρο οι :Οναρ,Ανοιχτη Θαλασσα,Lexicon Project.
*Από 12-16 Απριλιου η μεγαλη τηλεοπτικη αγορα MIP TV στις Καννες.
*Κωστης Μαραβεγιας,επιστρεφει δισκογραφικα μετα από δυο χρονια με το νέο του αλμπουμ Welcome to Greece.Με 12 τραγουδια.Κυκλοφορει από την Ilegal Productions και την EMI.
*Δημιουργηθηκε για πρωτη φορα διαδικτυακος τοπος για ενημερωση αλλα και ελευθερη εκφραση και ανταλλαγη αποψεων μεταξυ των ανθρωπων της πνευματικης δημιουργιας και της καλλιτεχνικης εκφρασης .προκειται για το blog authors-rights.blogspot.com Και το email είναι authorsrights© gmail.com
*Την Παρασκευη 19 Μαρτιου,6μμ,στο Public (Mediterranean Cosmos) o Νικος Μουρατιδης θα παρουσιασει το νέο του βιβλιο για τα δυο X Factor και θα τραγουδησει ο Hovig.
*Η καναστα ,που προερχεται από την Αργεντινη,εγινε της μοδας το 1949.
*1925-εφαρμοζονται οι ηλεκτρικες ηχογραφησεις και καταργουνται οι ακουστικες.
*1931-ο Alan Blumlein της Gramophone Company κατοχυρωνει τα δικαιωματα του για την στερεοφωνικη ηχογραφηση.
*1933-τα τζουκ μποξ κατακλυζουν τα μπαρ και αλλους δημοσιους χωρους στις ΗΠ.Εως το 1939 ο αριθμος τους θα φθασει τις 225.000.
*1940-η ταινια κινουμενων σχεδιων του Γουωλτ Ντισνευ Fantasia είναι η πρωτη σημαντικη προσπαθεια στην εφαρμογη στερεοφωνικου ηχου στον κινηματογραφο.

No comments:

Post a Comment