Tuesday, March 16, 2010

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ

Μπορεί να ετοιμάζει πυρετωδώς τον ''Tin Tin'' αυτό το διάστημα, αλλά ο Steven Spielberg έχει ήδη βάλει στα σκαριά το επόμενο κινηματογραφικό του σχεδιο. Και οι πληροφορίες τον θέλουν να καταπιάνεται με... ρομπότ.

Το νέο του κινηματογραφικό εγχείρημα λοιπόν θα φέρει τον τίτλο ''Robopocalypse'' και βασίζεται σε ένα ακυκλοφόρητο ακόμα μυθιστόρημα του Daniel H. Wilson. Ο Wilson έχει ασχοληθεί επισταμένα με τη ρομποτική μηχανική και έχει γράψει πολλά βιβλία επί του θέματος, ανάμεσα στα οποία και το ''Πώς να επιβίωσετε από μία εξέγερση των ρομπότ''!

Το σενάριο του ''Robopocalypse'' θα το υπογράφει ο Drew Goddard, που έχει γράψει το Cloverfield, και απ' ότι φαίνεται το συγκεκριμένο project έχει προτεραιότητα στον πρόγραμμα του Spielberg.

Διότι ο βραβευμένος με Oscar δημιουργός μας έχει μπερδέψει με τις τόσες ταινίες, που έχει ανακοινώσει ότι ετοιμάζει... War Horse, Gershwin, The 39 Clues και μία ταινία για τον Lincoln και τον αμερικάνικο εμφύλιο, είναι μόνο μερικά από τα σχεδια, που θα αναλάβει προσεχώς.

No comments:

Post a Comment