Thursday, November 4, 2010

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤ3

Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό της ΕΤ3 δίνει και αυτή τη φορά τη μάχη της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης, με έμφαση στην περιφέρεια.
Ο εκλογικός μαραθώνιος στο τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα αρχίσει στις 11.30 το πρωί.
Η ΕΤ3 θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τη διαδικασία και τον παλμό της εκλογικής ημέρας, με απευθείας συνδέσεις με τα εκλογικά τμήματα, την ψηφοφορία των πολιτικών αρχηγών, των υποψηφίων για τους δήμους και τις περιφέρειες. Επίσης, με πλούσιο ρεπορτάζ και χρηστικές πληροφορίες θα ενημερώνει τους πολίτες για τον τρόπο ψηφοφορίας, ανάδειξης των αιρετών και λειτουργίας της αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, όπως προβλέπεται από το νόμο Καλλικράτη.
Στο στούντιο, η Δέσποινα Μερσιάδου και ο Χρήστος Γιαννούλης, και οι καλεσμένοι τους – εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της δημόσιας ζωής, του πνεύματος και της τέχνης – θα μας εισαγάγουν στην εκλογική ημέρα και θα σχολιάσουν τη διαδικασία. Η αρχισυνταξία είναι του Πέτρου Τανανάκη, η σκηνοθεσία των Στέργιου Μήττα και Κώστα Κουμαρίδη, και η διεύθυνση παραγωγής του Άρη Παναγιωτίδη.
Στις 13.00, όλα τα νεότερα για την εκλογική διαδικασία και όλες οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με το Βασίλη Κατσάρα. Η αρχισυνταξία είναι του Αιμίλιου Σαπρανίδη.
Στις 18.30 αρχίζει η εκλογική βραδιά για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων, με τη Χριστίνα Καλημέρη και το Δημήτρη Ντόζη. Η αρχισυνταξία είναι των Βασίλη Κατσάρα και Χρήστου Γιαννούλη, η σκηνοθεσία των Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ και Τηλέμαχου Κοεμτζόπουλου και η διεύθυνση παραγωγής των Δημήτρη Βέττα, Θεόδωρου Τσέπου και Άρη Παναγιωτίδη.
Με το δημοσιογραφικό και τεχνικό της δυναμικό απλωμένο σε όλη την επικράτεια, η ΕΤ3 θα μεταδώσει τα αποτελέσματα των εκλογών σε απευθείας σύνδεση με τις έδρες όλων των περιφερειών της χώρας, με τους μεγάλους δήμους και με τις έδρες όλων των νομών της Βόρειας Ελλάδας. Επίσης, θα μεταφέρει το κλίμα και τον παλμό σε απευθείας σύνδεση με τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων για τους δήμους Θεσσαλονίκης, Αθηναίων, Πειραιά, και για τις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Αττικής. Η Χριστίνα Καλημέρη, ο Δημήτρης Ντόζης και οι καλεσμένοι τους στο στούντιο της Θεσσαλονίκης, και ο Κώστας Μπλιάτκας με τους δικούς του καλεσμένους στο στούντιο της ΕΤ3 στην Αθήνα, θα σχολιάσουν τα αποτελέσματα.
Ο συντονισμούς και η επιμέλεια είναι του Πάνου Κάσαρη, ενώ το συντονισμό της περιφέρειας έχει η Κατερίνα Καριζώνη.
Υπεύθυνος σχεδιασμού είναι ο Ειδικός Σύμβουλος Διοίκησης Γιώργος Φερέτης.

No comments:

Post a Comment