Monday, November 15, 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

*Βιβλιο για τον Γιαννη Κυριακιδη ετοιμαζει ο Κωστας Μπλιατκας.Θα συμβαλουν με κειμενα τους διαφοροι δημοσιογραφοι που,κατά καιρους,συνεργαστηκαν με τον κορυφαιο φωτορεπορτερ της Βορ. Ελλαδος.
*Αναφορα στο «Ντορε» και την ιστορια του εγινε στην βραβευση των σημερινων ιδιοκτητων από την «Αυλαια» με την αναγνωση αποσπασματος από βιβλιο του Στρατου Σιμιτζη.
*Θα λογοδοτησουν καποτε οι τακτικοι υπαλληλοι της ΕΡΤ3 που ζητουσαν-ζητουν επιμονα μιζα για να εγκρινουν εκπομπες και συνεργασιες;
*Αρχες Δεκεμβριου τα Ακουστικα Κεντρα Ελλαδος του Αγη Κασαπογλου ,κατά την διαρκεια εκδηλωσης στο Grand Hotel Palaceτης Θεσσαλονικης,για τα 20 χρονια του Ομιλου με 35 καταστηματα στην Ελλαδα και Κυπρο θα προσφερουν δωρεαν 100 ακουστικα βαρηκοιας αξιας 800-1000 ευρω σε ισαριθμους Ελληνες,με προσκληση μεσω της τηλεορασης.
*Για άλλη μια φορα ακουγεται ότι ο αρμοδιος υφυπουργος θα τοποθετησει συντομα-με καθυστερηση ενός χρονου-τη νεα διοικηση της ΕΡΤ 3.
*Τραγουδια της Yvette Guilbert(1867-1944),φιλης του Τουλουζ Λωτρεκ ερμηνευσε την περασμενη Παρασκευη στο Τελλογλειο,με ελευθερη εισοδο η Natalie Jolie.Θυμιζουμε ότι επιτυχιες της Guilbert ηταν τα Le fiacre/Madame Arthur/La pocharde
*Στο «Σοσιαλ» της Κουσκουρα ο καφες 1 ευρω και το ποτο 2 ευρω.
*Στο ξενοδοχειο «Νικοπολις» το ρεβεγιον των Χριστουγεννων 95 ευρω και σε γειτονικη αιθουσα 65 ευρω.Το ρεβεγιον της Πρωτοχρονιας 110 ευρω και το brunch της Πρωτοχρονιας 65 ευρω.
* Η Μονικα την Πεμπτη 25 Νοεμβριου στο Block 33.
*Το Σαββατο 20 Νοεμβριου στο Block 33(26 Οκτωβριου 33) οι Terracota/Soul Fire/Razastarr.
*Τραγουδια που κυκλοφορησαν πριν 100 χρονια:Ah sweet mystery of life/Come Josephine in my flying machine/Italian street song.
*Το 1924 γεννηθηκε η Amapola αλλα και τραγουδια που ξεχαστηκαν όπως Bagdad/Copenhagen/Mandalay/Spain.
*Για καποιους δημοσιογραφους της ΝΕΤ η Θρακη εχει μειονοτητα…
*Το δορυφορικο καναλι FX ,που βλεπουν στην Ελλαδα οσοι είναι συνδρομητες της NOVA μετεδωσε 15 επεισοδια της σειρας επιστημονικης φαντασιας X-Files μεσα σε μια μερα,ξεκινωντας στις 7 πμ και τελειωνοντας την άλλη μερα στις 5 πμ.
*Το Σαββατο 4 Δεκεμβριου,από 1-4 μμ,εγκαινιαζεται το νέο καταστημα(διοροφο) της Βιργινιας Βιλδιριδη στν Μητροπολεως 78.
*Απροσδοκητη εμφανιση του εξαιρετικου-μακαριτη σημερα- Πατ Μοριτα σε επεισοδιο του παντα ξεκαρδιστικου Married with children.
*To ειπε η Αντζελα Δημητριου «το τραγοποιουνε».Μεταφραση «το κανουν τραγωδια».
*Στις 7 Ιουλιου 1927 στην Αθηνα εγινε η πρωτη,ισως,ηχογραφηση των εορταστικων τραγουδιων «Καλαντα Χριστουγεννων» και «Αγιος Βασιλης».Απο αγνωστη χορωδια με συνοδεια μανδολινατας.Διασωζεται στο αρχειο της ΑΕΠΙ.

No comments:

Post a Comment