Friday, November 12, 2010

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ 7ου ΧΑΡΡΥ ΠΟΤΤΕΡ

Ο έβδομος και προτελευταίος Harry Potter έκανε χθες βράδυ παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο. Τα φλας άστραψαν με την Emma Watson να ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία φορώντας ένα σιθρού, μίνι, μαύρο φόρεμα...

Η ταινία αναμένεται να αποφέρει "χρυσάφι" στα ταμεία της Warner Bros, παρότι δεν ήταν εγκαίρως έτοιμη η τρισδιάστατη έκδοση της.

Οι νεαροί Bρετανοί αστέρες Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint, που υποδύονται τους Harry, Hermione και Ron αντίστοιχα στη σειρά των ταινιών, έδωσαν το ''παρών'' στο κόκκινο χαλί για την ταινία "Ο Harry Potter και οι Κλήροι του Θανάτου: μέρος Α", που αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες στις 19 Νοεμβρίου.

Η εταιρία Warner αποφάσισε να χωρίσει σε δύο ταινίες το τελευταίο βιβλίο της J. K. Rowling, που αναφέρεται στον Harry και στις περιπέτειές του μετά τις πρώτες έξι ταινίες που απέφεραν κέρδη 5.4 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως σε πωλήσεις εισιτηρίων.

Ο Radcliffe, που σήμερα είναι 21 ετών και υποδύεται από το 2000 τον Harry, δήλωσε ότι θεωρεί απίθανο να υποδυθεί ξανά τον ίδιο χαρακτήρα, ακόμη κι αν η Rowling αποφασίσει να συνεχίσει με τις περιπέτειες του μάγου.

"Νομίζω ότι δέκα χρόνια είναι πολλά για να υποδύεσαι τον ίδιο χαρακτήρα", δήλωσε στο Sky News και περιέγραψε τις ταινίες Harry Potter "κάτι σαν την μαφία. Αμα μπεις δεν βγαίνεις ποτέ".

No comments:

Post a Comment