Friday, November 26, 2010

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Λος Αντζελες
Μεγάλη πρόκληση αποτέλεσε τόσο για τους ηθοποιούς όσο και για τους τεχνικούς το γύρισμα της ταινίας Inception, καθώς έπρε να καταλάβουν πολύ καλά το «όραμα» του σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν.

Όπως εξομολογήθηκε ο πρωταγωνιστής της ταινίας Λεονάρντο ντι Κάπριο στο περιοδικό The Hollywood Reporter, χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να κατανοήσει τα πολλά επίπεδα της ιστορίας.

«Έπρεπε να γνωρίζω αναμφίβολα πού βρισκόμαστε» είπε. «Μπερδεύτηκα πολύ σε συγκεκριμένα σημεία, στην αρχή της ταινίας, αλλά όσο πιο πολύ το συζητούσαμε, τόσο πιο πολύ το καταλάβαινα».

Αλλά και οι τεχνικοί συντελεστές της ταινίας είχαν τους δικούς τους γρίφους να επιλύσουν. Για παράδειγμα, ο υπεύθυνος των οπτικών εφέ, Πολ Φράνκλιν, περιγράφει ότι υπήρχε σημείωση στο σενάριο που ανέφερε ότι ολόκληρη η πόλη του Παρισιού καταρρέει και διπλώνει στα δύο.

Η υποσημείωση στο σενάριο απλώς ανέφερε ότι στη σκηνή αυτή «η πόλη ξεκινάει να διπλώνει στα δύο». «Η συνεργασία με τον Κρις είναι εξαιρετική παράγματι, αλλά έχει και πολλές προκλήσεις» λέει ο Φράνκλιν.

No comments:

Post a Comment