Friday, November 19, 2010

ΝΟ 1 Η ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΟΥΛ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ

Μπορεί με το παρουσιαστικό της να μη γέμιζε αρχικά το μάτι στους κριτές του 'Βρετανία Έχεις Ταλέντο', όμως η Susan Boyle κατάφερε με την επιβλητική φωνή της να μαγέψει κοινό και κριτική επιτροπή. Η Βρετανίδα σταρ έβγαλε καινούριο δίσκο, ο οποίος βρίσκεται πρώτος τόσο στα αμερικανικά όσο και στα βρετανικά charts!

Ο δεύτερος κατά σειρά δίσκος της 49χρονης τραγουδίστριας με τίτλο The Gift, βρέθηκε πρώτος στα αμερικανικά charts, μόλις μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, κάτι το οποίο αποτελεί ήδη από μόνο του μεγάλη έκπληξη. Ακόμα πιο μεγάλη γίνεται η έκπληξη με την είδηση πως ταυτόχρονα δεν βρίσκεται πρώτος μόνον στην Αμερική, αλλά αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή και του βρετανικού μουσικόφιλου κοινού!

Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί μόλις μια φορά στο παρελθόν με έναν δίσκο των Beatles το 1969 και έκτοτε δεν είχε επαναληφθεί. Μόλις σε πέντε μέρες, ο δίσκος πούλησε στις ΗΠΑ πούλησε 318.000 αντίτυπα, ενώ οι προσδοκίες για την συγκεκριμένη δουλειά είναι πάρα πολύ υψηλές. Συγκεκριμένα, αναμένεται να πουλήσει τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως! Ο πρώτος της δίσκος με τίτλο 'I dreamed a dream' πούλησε την χρονιά που μας πέρασε δέκα εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο.

No comments:

Post a Comment