Friday, November 19, 2010

ΤΟΥΛΟΥΖ ΛΩΤΡΕΚ ΣΤΟΝ 958 ΤΗΣ ΕΡΤ 3

Ένα εβδομαδιαίο αφιέρωμα για τον Τουλούζ Λοτρέκ και τη μπελ επόκ, ένθετο στην εκπομπή «Κάτι Παίζει», παρουσιάζει ο 9.58fm με τη συνεργασία του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών και αφορμή την έκθεση «Toulouse-Lautrec».
Υπό τον αινιγματικό τίτλο «Αψέντι και Χρυσόψαρα» κάθε Τρίτη, από τις 3.30 μ.μ. έως τις 4 μ.μ, οι δημοσιογράφοι Ελένη Κουρτίδου και Θανάσης Γωγάδης ανιχνεύουν τη γοητεία μιας άλλης εποχής με ιστορίες για τις γυναίκες, τις γεύσεις, τις μουσικές και τις εικόνες που αγαπούσε ο παθιασμένος Γάλλος ζωγράφος.
Στο μεταξύ, για τρίτη συνεχή χρονιά, μετά τις επισκέψεις στις εκθέσεις «Suite 347» και «ο Miro της Μαγιόρκα», οι ακροατές του 9.58fm επισκέπτονται το Τελλόγλειο.
Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, 125 ακροατές της εκπομπής «Καλημέρα» (καθημερινά 10-11 π.μ.), που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Αναστασία Γρηγοριάδου, θα ξεναγηθούν στις εκθέσεις «Toulouse-Lautrec» και «Δημήτριος Γαλάνης, Σχέδια και Χαρακτικά από τη δωρεά Δ. Τσάμη», οι οποίες παρουσιάζονται έως τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς στο Ίδρυμα.

No comments:

Post a Comment