Wednesday, June 8, 2016

Ξένοι συγγραφείς

 μας υποδέχονται τον Ιούνιο

 στα Public!

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, σας προσκαλούν σε παρουσιάσεις βιβλίων διακεκριμένων ξένων συγγραφέων και προσωπικοτήτων από το εξωτερικό που σας περιμένουν τον Ιούνιο στα καταστήματα Συντάγματος και Τσιμισκή για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ελεύθερες στο κοινό.
56hg
Ξεκινώντας στις 7 Ιουνίου το συγγραφικό δίδυμο με το ψευδώνυμο Nicci French θα σας υποδεχτεί στα Public Τσιμισκή με το βιβλίο τους «Οργισμένη Παρασκευή», το πέμπτο, καθηλωτικό και συναρπαστικό μυθιστόρημα της σειράς από τις εκδόσεις Διόπτρα ενώ ερωτήσεις στους συγγραφείς θα απευθύνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραθάνος. Την επόμενη μέρα, 8 Ιουνίου η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν, θα ζωντανέψει στο Public Συντάγματος. Ερωτήσεις στο συγγραφικό δίδυμο Nicci French θα απευθύνει η δημοσιογράφος Μαρίνα Τσικλητήρα.
tjty7ughj
Κατόπιν στις 22 Ιουνίου τόσο η Αθήνα όσο και η Θεσσαλονίκη θα εντυπωσιαστούν από δύο γνωστούς συγγραφείς της Λατινικής Αμερικής. Τα Public Συντάγματος, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Χιλής και τις Εκδόσεις Πατάκης υποδέχονται τον Χιλιανό συγγραφέα Pablo Simonetti με τη Λογική των εραστών“ (εκδ.Πατάκη), να εισχωρεί στους απρόσιτους κόσμους της σημερινής κοινωνίας, προβάλλοντας τη συγκινητικά εύθραυστη φύση των ηρώων του με μια πρόζα ιλιγγιώδη, όμορφη και διεισδυτική. Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος, Ana de Miguel και συμμετέχει η μεταφράστρια, Τιτίνα Σπερελάκη.
etdfgfh
Την ίδια μέρα τα Public Τσιμισκή σας προσκαλούν να συναντήσετε και να γνωρίσετε από κοντά ένα από τα νέα ταλέντα της λατινικής Αμερικής, τον  Andres Neuman στο πλαίσιο της παρουσίασης των βιβλίων του «Ο ταξιδιώτης του αιώνα», «Βαρβαρισμοί» και «Κατά μόνας» (εκδ.Opera), αποκλειστικά στα Public! Τη συζήτηση με τον συγγραφέα συντονίζει η δημοσιογράφος, Ana de Miguel. Συμμετέχει η μεταφράστρια, Τιτίνα Σπερελάκη.
g5tdt
Τέλος, με αφορμή τη συναυλία της στο Piraeus Academy στις 25/6, η Patti Smith, ιέρεια του punk και δημιουργός κλασικών album, όπως το «Horses», θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος για να υπογράψει αντίτυπα από τα βραβευμένα βιβλία της Just Kids (Πάτι και Ρόμπερτ, εκδόσεις Κέδρος) και M Train. O θρύλος της πανκ ροκ μουσικής έρχεται στα Public στις 24/6.

No comments:

Post a Comment