Saturday, June 18, 2016

Coffee Summer Inspiration από το Nescafé 

& τα Today's Delicious Store!

Coffee Summer Inspiration από το Nescafé & τα Today's Delicious Store!
Ο αγαπημένος σου καφές όπως δεν τον έχεις ξαναπιεί!
Για εσένα που ψάχνεις κάτι διαφορετικό για να ικανοποιήσεις τον ουρανίσκο σου, τα δύο νέα coffee cocktails Nescafé Sage & Nescafé Verde ήρθαν για να ανατρέψουν όλα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα για τα ροφήματα Nescafé!
Ο αγαπημένος σου Nescafé έρχεται αποκλειστικά στα καταστήματα Todaylicious, σε δύο νέους, άκρως καλοκαιρινούς συνδυασμούς φρέσκων βοτάνων και μυρωδικών που τονώνουν, δροσίζουν και αναζωογονούν, μετατρέποντας τον καθημερινό καφέ σε απολαυστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας!
Πρόκειται για το Nescafé Sage που συνδυάζει αρμονικά το φασκόμηλο, το φρέσκο lime και το μέλι και το Nescafé Verde με πράσινο τσάι, κανέλα, γαρύφαλλο, τζίντζερ και δυόσμο. Με μοναδικό άρωμα και έντονα τα χαρακτηριστικά της ελληνικής φύσης, τα δύο νέα ροφήματα του Nescaféξεχωρίζουν για τις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών τους, αποτελώντας μια δροσιστική επιλογή που χαρίζει ενέργεια & ευεξία.
Αν θες κι εσύ να γνωρίσεις τα νέα, καλοκαιρινά ροφήματα του Nescafé, σε περιμένουμε την Κυριακή 19 Ιουνίου, από τις 19:00 έως τις 22:00 στο κατάστημα Today's Delicious Store, Μ. Αλεξάνδρου και Αιμ. Ριάδη 1, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Εκεί θα είναι και o Άκης Πετρετζίκης για να δοκιμάσετε μαζί το Nescafé Sage και το Nescafé Verde και να καλωσορίσετε το καλοκαίρι στην πόλη με τον πιο γευστικό τρόπο!



Nescafé Sage






Nescafé Verde

No comments:

Post a Comment