Tuesday, June 28, 2016

ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Το premium εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της θεσσαλονικιώτικης Nature Blessed κερδίζει χρυσά βραβεία για την γεύση, την ποιότητα και το design.
Σε κάθε συμμετοχή σε διεθνή διαγωνισμό αποθεώνεται για τη γεύση, την ποιότητα και το design του κερδίζοντας χρυσά βραβεία και παράλληλα κατακτώντας τους καταναλωτές που δεν διστάζουν να πληρώσουν αδρά για να αποκτήσουν ένα μπουκάλι Divine Mount Olympus.
Το premium εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της θεσσαλονικιώτικης εταιρείας Nature Blessed, από ελαιώνες στα Πιέρια Όρη στην περιοχή του νομού Κοζάνης φιγουράρει στους καταλόγους με τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου και όχι άδικα. Σε πολυτελή κασετίνα, κρυστάλλινα αριθμημένα μπουκάλια, ειδικό πώμα έκχυσης, αυτό το χαμηλής οξύτητας  εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο φέρει ταυτόχρονα την πιστοποίηση της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για την υψηλή περιεκτικότητα σε υγειοπροστατευτικά χαρακτηριστικά. Ένα κόσμημα και ελιξίριο ζωής αντάξιο των θεών του Ολύμπου που δεν απευθύνεται σε κοινούς θνητούς, καθώς κυκλοφορεί σε ελάχιστες φιάλες 500 ml(το 2016 μόλις 1.500) και πωλείται στο εξωτερικό πάνω από 80 ευρώ!.
Το 2015 το Divine Mount Olympus κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο ως ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου, στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου στη Νέα Υόρκη και το Prestige Gold στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου TERRAOLIVO, στο Ισραήλ. Φέτος κέρδισε το Χρυσό Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου Olive Japan, ενώ στις αρχές Ιουνίου τιμήθηκε για την υψηλή περιεκτικότητα σε φαινόλες στον διαγωνισμό The Olympia Health & Nutrition που πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία.
Το Divine Mount Olympus είναι το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015 η εταιρεία Nature Blessed μια οικογενειακή εταιρεία με έδρα τη ΒΙΠΕ Σίνδου. Η εταιρεία ξεκίνησε να ασχολείται μόλις το 2013 με την εμπορία και την τυποποίηση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου αν και οι άνθρωποί της ασχολούνται και παράγουν ελαιόλαδο από τους δικούς τους ελαιώνες εδώ και 35 χρόνια. "Η γνώση μας και η αγάπη μας για το ελαιόλαδο μας ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να ανακαλύψουμε μικρούς παραγωγούς με εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν. Εκτός από την παραγωγή από τους ιδιόκτητες ελαιώνες στην Καβάλα, συνεργαζόμαστε με παραγωγούς με μικρούς κυρίως ελαιώνες, που χρησιμοποιούν το παραδοσιακό τρόπο καλλιέργειας και συγκομιδής της ελιάς, αλλά με σύγχρονα μέσα", τονίζει η επικεφαλής της Nature Blessed, Ιωάννα Δαμιανάκη.
Μετά το Divine Mount Olympus, η εταιρεία κυκλοφόρησε το premium εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2drops, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 79, εμπνευσμένο από το 1979, έτος κατά το οποίο ο Οδυσσέας Ελύτης βραβεύθηκε με νόμπελ λογοτεχνίας, τη σειρά Mediterranean Flavors, ελαιόλαδα με αρωματικά φυτά σε τρεις ετικέτες (ρίγανη, ρίγανη με τσίλι πιπεριά, και δενδρολίβανο) και τελευταία το Nature Blessed, που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την οικονομική τιμή. Στα σχέδια της Nature Blessed είναι η είσοδος σε μία νέα αγορά με την κυκλοφορία έξτρα παρθένου ελαιολάδου σε τενεκεδάκι των 3 και 5 λίτρων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ελαιόλαδο Nature Blessed 250ml και 500ml κέρδισε χρυσό βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στην Αθήνα «Athena Olive Oil Competition 2016», ενώ χρυσό βραβείο και το «Oregano with Chili Flavor» της σειράς Mediterranean Flavors στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου TERRAOLIVO στο Ισραήλ 2015. Στον ίδιο διαγωνισμό η εταιρία απέσπασε βραβείο για τη συσκευασία και τον σχεδιασμό των προϊόντων της. Σημειώνεται ότι όλες οι συσκευασίες των προϊόντων της Nature Blessed έχουν σε κάποιο σημείο τους το σύστημα γραφής και ανάγνωσης Braille, για ανθρώπους με μειωμένη όραση.
Η Nature Blessed είναι κατά κύριο λόγο εξαγωγική με τα προϊόντα της να κατευθύνονται στις αγορές της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ολλανδίας και της Αγγλίας και της Ελβετίας. Στις αγορές στόχους είναι η ΗΠΑ και οι χώρες της Μέσης Ανατολής.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της εταιρείας για τοποθέτηση των προϊόντων της και στην ελληνική αγορά σε επιλεγμένα καταστήματα delicatessen. Στη Θεσσαλονίκη η Nature Blessed με όλη τη γκάμα των προϊόντων της βρίσκεται στο «Παντοπωλείο», στο «Σαλάμι, Φέτα και Τυρί», στο «Μελλίρυτο», και στο «Εδώδιμον».






No comments:

Post a Comment