Friday, June 20, 2014

ΜΠΟΜΠ ΝΝΤΙΛΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Μπομπ Ντίλαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
Ο τραγουδοποιός, που δεν σταμάτησε ποτέ να γράφει μουσική για οργισμένους έφηβους, μποέμ τύπους, φιλόσοφους του δρόμου και όλους τους εραστές της μουσικής, ο Μπομπ Ντίλαν, επισκέπτεται την Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες, στην Αθήνα και, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη.

Ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης με τη βραχνή φωνή θα εμφανιστεί την Κυριακή 22 Ιουνίου, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (στην Προβλήτα 2) και τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, στο Terra Vibe Park, στην Αθήνα, στις 9.30 το βράδυ (οι πόρτες ανοίγουν στις 7 το απόγευμα).
Μουσικός, τραγουδιστής, ερμηνευτής, παραγωγός δίσκων, συγγραφέας, ποιητής, αντιδραστικός, πολιτικοποιημένος, διορατικός, επιδραστικός και πολλά ακόμα, ο Ρόμπερτ Άλεν Ζίμερμαν, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Μπομπ Ντίλαν, γεννήθηκε το 1941, στη Μινεσότα των ΗΠΑ. Η χαρακτηριστική φωνή του έγινε ηχητικό χαλί σε κοινωνικές και προσωπικές επαναστάσεις. Η μουσική του: ροκ, μπλουζ, φολκ, κάντρι, γκόσπελ. Οι στίχοι του έγιναν συνθήματα και τροφή για σκέψη για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, για όλους όσοι έγιναν κοινωνοί των μηνυμάτων των τραγουδιών τoυ. Με 35 επίσημους δίσκους στο ενεργητικό του και έχοντας επηρεάσει πολλούς καλλιτέχνες, στα 73 του χρόνια, συνεχίζει να γράφει μουσική, καυτηριάζοντας πάντα την πραγματικότητα μέσα από τους στίχους και τις μουσικές του ιστορίες.
Πληροφορίες
 Λιμάνι Θεσσαλονίκης - Προβλήτα 2 (το ταμείο στην οδό Σαλαμίνας & Αβέρωφ θα λειτουργεί από τις 13:00). Τιμές εισιτηρίων: προπώληση: 36 ευρώ, τελική φάση προπώλησης: 39 ευρώ.
Ειδικά για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, θα διατεθούν 1000 εισιτήρια καθήμενων, με τιμή εισιτηρίου: 45 ευρώ.
Όσοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήριο και επιθυμούν να το ανταλλάξουν με ένα αντίστοιχο καθήμενων μπορούν να το επιστρέψουν στα σημεία προπώλησης, πληρώνοντας τη χρηματική διαφορά. Σημεία προπώλησης:  Θεσσαλονίκη: Ticket House (Πλ. Αριστοτέλους 5), Musicland (Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264880), Stereodisk (Aριστοτέλους 4, τηλ.: 2310 262912). Ηλεκτρονική πώληση: ticketpro.gr και tickethouse.gr. Για την αγορά εισιτηρίων μέσω ίντερνετ ή μέσω πιστωτικής κάρτας, υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

No comments:

Post a Comment