Saturday, June 28, 2014

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ

Τον κιθαρίστα Gus G (κατά κόσμον Κώστας Καραμητρούδης) από τη Θεσσαλονίκη, που διαπρέπει στο διεθνές μουσικό στερέωμα της Metal σκηνής τίμησε χθες ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμμετοχή του καλλιτέχνη στη χθεσινή συναυλία του Κ.Ε.Θ.Ε.Α. στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του δήμου, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών.
Ωστόσο, κατά τη χθεσινή βράβευση, κανείς δεν πρόσεξε ούτε το τιμητικό δίπλωμα ούτε την προτομή του Μεγαλέξανδρου, που δώρισε ο Γιάννης Μπουτάρης στον κιθαρίστα. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε με βραχιόλα πάνω και κάτω από το ρολόι του δεξιού του χεριού, με τους φωτογράφους να εστιάζουν σε αυτά και τους δημοσιογράφους να τα σχολιάζουν στα πηγαδάκια που στήθηκαν...
Ο κιθαρίστας Gus G γεννήθηκε με το όνομα Κώστας Καραμητρούδης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στις 12 Δεκεμβρίου του 1980. Είναι ένας αναγνωρισμένος μουσικός της heavy-metal μουσικής, ο οποίος παίζει τώρα με τον Ozzy Osbourne. Έχει παίξει επίσης με τους Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy και Dream Evil. Είναι ένας από τους νεότερους μουσικούς του metal που έχει φτάσει σε μεγάλο επίπεδο στην κιθαριστική τεχνική. Στα 18 του χρόνια, έφυγε από την Ελλάδα για να γραφτεί στο διάσημο μουσικό κολλέγιο του Μπέρκλεϊ, στη Βοστόνη.

No comments:

Post a Comment