Saturday, June 28, 2014

ΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΖΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΧΟ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ

Για τις σχέσεις της Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για το διαζύγιό του με την πρώτη και τη μετέπειτα σχέση τους μίλησε ο Ζάχος Χατζηφωτίου.

Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ ο κ. Χατζηφωτίου χαρακτήρισε την Βουγιουκλάκη κακό κορίτσι ενώ περιέγραψε και τον «πόλεμο» που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Ας μη συζητήσουμε για την Αλίκη. Δεν ήταν καλό κορίτσι. Βέβαια έφταιγε και η Καρέζη. Η Τζένη στο γάμο μας κάλεσε όλο το ελληνικό θέατρο εκτός από την Αλίκη. Ήταν φίλες μόνο όταν πήγαιναν καλά και οι δύο. Η φιλία τους εξαρτιόταν από το πόσα εισιτήρια έκοβε η καθεμία. Στο σινεμά νικούσε η Αλίκη. Στο θέατρο ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Τζένη Καρέζη μετά το διαζύγιό τους. «Με την Τζένη έκανα παρέα αφού χωρίσαμε. Όταν αρρώστησε, βρήκα έναν άριστο γιατρό στο Λονδίνο. ''Εχω χειρουργήσει χίλιες με το ίδιο πρόβλημα και ζουν όλες'', μου είπε. Είχα έτοιμο τον Εγγλέζο, όμως ο ''άλλος'' την έστειλε στη Ρωσία. Τίποτα δεν είχε. Είχε έναν καρκίνο στο περιθώριο της μήτρας. Η κόρη μου είχε το ίδιο πράγμα. Και εγχειρίστηκε. Δεν μας το είπε. Πήγε μόνη της στην Αμερική. Το μάθαμε όταν μας τηλεφώνησε μετά από το ξενοδοχείο», είπε.

No comments:

Post a Comment