Thursday, June 26, 2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μοναδική προσφορά «Καλοκαίρι 2014 Spa & Relax»

Νιώστε βασιλιάς στις διακοπές σας…
Ενισχύστε τον οργανισμό σας για υγιή χειμώνα…


Απολαύστε στο υπερπολυτελές πεντάστερο "Pirin Park Hotel"
  • πλούσιο πρωινό
  • μασάζ 20΄ κάθε μέρα
  • απεριόριστη χρήση τζακούζι και πισίνας εξωτερικής & εσωτερικής με ιαματικό νερό
  • εκλεκτό δείπνο

ΜΟΝΟ ΜΕ
46 ευρώ κατ’ άτομο ανά διανυκτέρευση


Ισχύει από 1.6.2014 έως 1.9.2014
Πακέτο τριών διανυκτερεύσεων
τιμή κατ’ άτομο
Η προσφορά περιλαμβάνει:

3 διανυκτερεύσεις, 3 πρωινά, 3 δείπνα / 20 λεπτά μασάζ για κάθε μέρα διαμονής / απεριόριστη χρήση εξωτερικής πισίνας, εσωτερικής πισίνας με συστήματα υδρομασάζ, παιδικής πισίνας, τζακούζι / γυμναστήριο / ασκήσεις στο νερό και βάδισμα nordic walking / ασύρματο internet στα δωμάτια και όλους τους χώρους / πάρκινγκ στο ξενοδοχείο / μεταφορά από και προς το κέντρο του Σαντάνσκι / όλους τους φόρους.

* Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν / Έως 12 ετών ισχύουν σημαντικές εκπτώσεις.
Δίκλινο Luxury
(HB/με ημιδιατροφή)
138 €
Μονόκλινο Luxury
(HB/με ημιδιατροφή)
230 €

PIRIN PARK HOTEL, Σαντάνκσι
Τηλ: +359 746 35 656, Fax: +359 746 31 960
E-mail: marketing@parkhotelpirin.com
www.parkhotelpirin.com / www.sharlopov.eu

Ο παράδεισος των ιαματικών σπα



Το πεντάστερο Pirin Park Hotel στο Σαντάνσκι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Βουλγαρίας. Τα δύο τελευταία χρόνια αποτελεί δημοφιλή προορισμό για πολλούς Έλληνες. Η φήμη του οφείλεται τόσο στην ειδυλλιακή τοποθεσία του, στους καταπράσινους πρόποδες του όρους Πιρίν μέσα σε ένα μοναδικό δάσος, όσο και στο υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας και σπα που διαθέτει, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Στις αρχές του 2009, το Pirin Park Hotel κατέκτησε το σήμα ποιότητας EUROPESPA WELLNESS από την Ευρωπαϊκή Ένωση Spas – απόδειξη ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για τις υποδομές του, την ασφάλεια, την υγιεινή και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει.
PIRIN PARK HOTEL


Pirin Park Hotel – Spa
Εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία το Κέντρο Υδροθεραπείας και Σπα προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό θεραπειών και προγραμμάτων. Παντού χρησιμοποιείται ιαματικό νερό που έρχεται απευθείας από πηγές του όρους Πιρίν. Το ιαματικό νερό του Pirin Park Hotel ενδείκνυται για την πρόληψη και τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών του αναπνευστικού και του καρδιακού συστήματος, χρόνιες παθήσεις των αρθρώσεων, παθήσεις του νευρικού συστήματος. Στο Pirin Park Hotel υπάρχουν τέσσερις πισίνες με ανανεώσιμο ιαματικό νερό – δύο εξωτερικές και δύο εσωτερικές – ένα μεγάλο τζακούζι, θεραπευτική θερμική πισίνα με συστήματα υδρομασάζ, τμήμα φυσιοθεραπείας, τμήμα εισπνοοθεραπείας, ατμόλουτρα, μασάζ, σάουνα, κέντρο περιποίησης προσώπου, σολάριουμ, σύγχρονο γυμναστήριο.
PIRIN PARK HOTEL
Εστιατόρια – Μπαρ 

Δύο μοναδικά εστιατόρια, ένα βαλκανικό και ένα μεσογειακό, έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν αυτό που επιθυμείτε εσείς και η οικογένειά σας. Οι σεφ μας έχουν δημιουργήσει μενού με τα πιο φυσικά υλικά, γεύσεις τοπικές, παραδοσιακές αλλά και διεθνής κουζίνας, ενώ η κάβα των κρασιών διαθέτει πολλά από τα καλύτερα, φημισμένα κρασιά της Βουλγαρίας και όχι μόνο. Και όταν δύσει η ήλιος, τα ευφάνταστα κοκτέιλ στο λόμπι μπαρ ή η ρομαντική ατμόσφαιρα υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής στο πιάνο μπαρ είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τη βραδιά σας ακόμη πιο ονειρική.
PIRIN PARK HOTEL
Δωμάτια 

Το πέντε αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 76 δίκλινα δωμάτια πολυτελείας μοιρασμένα σε δέκα σπίτια, 2 πολυτελέστατα διαμερίσματα, 4 VIP διαμερίσματα και 2 προεδρικές σουίτες. Όλοι οι χώροι διαθέτουν μπάνιο πολυτελείας με μπανιέρα και ξεχωριστό ντους, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, μίνι μπαρ, τηλέφωνο και δωρεάν ασύρματο internet.

Extra services 

- Άνετες και σύγχρονα εξοπλισμένες συνεδριακές αίθουσες
- Υπηρεσία φύλαξης παιδιών όλη την ημέρα
- Μεταφορά από και προς το κέντρο του Σαντάνσκι
- 24ωρο sevice λόμπι μπαρ
PIRIN PARK HOTEL

PIRIN PARK HOTEL Sandanski,
Τηλ.+ 359 74635656, Fax +359 74631960,
Е-mail: marketing@parkhotelpirin.com ,
website: www.parkhotelpirin.com , www.sharlopov.eu

No comments:

Post a Comment