Wednesday, June 25, 2014

ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΛΛΑΔΑ
Στη Θεσσαλονίκη η «Ημέρα Καριέρας» της Emirates -Ψάχνει για αεροσυνοδούς

  «Ημέρα Καριέρας» της Emirates 


Το Σάββατο 29 Ιουνίου, το Ντουμπάι... μετακινείται προς τη Θεσσαλονίκη προς άγραν αεροσυνοδών που θα επανδρώσουν την Emirates. Πρόκειται για την «Ημέρα Καριέρας» που θα διεξαχθεί στις 9 το πρωί στο ξενοδοχείο The Met Hotel.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε πως η «Ημέρα Καριέρας» προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Την «Ημέρα Καριέρας», υποψήφιοι γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. Όσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία.
Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει:

  •  να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
  •  να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
  •  να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση



Η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις σε 143 προορισμούς σε 81 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική, ινδική υποήπειρο και Ασιατικές χώρες του Ειρηνικού. Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 5.000 αεροσυνοδούς. Η Emirates προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 17.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 130 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.emiratesgroupcareers.com


No comments:

Post a Comment