Wednesday, October 6, 2010

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

*Λογω των πολλων επαναληψεων-μεταδοσεων η εκπομπη της ΕΤ 3 «Κυριακη στο χωριο» θα πρεπει να λεγεται πρωι,μεσημερι,βραδυ η και μεσανυκτα στο χωριο.Και βεβαια σε χωριο αποφευγεις εκφρασεις τυπου τσιν,τσιν.Αποτελει προσβολη για τους ευγενικους και φιλοξενους κατοικους.Οι προσφιλεις εκφρασεις της εκπομπης:1.να ειστε καλα 2.καλως ηλθατε,καλως σας βρηκαμε 3.Ωραια
*Από την τηλεοπτικη σειρα The nanny ακουστηκε η παλια επιτυχια Sea cruise.
*Εχουμε ξεχασει τελειως τα ελληνικα η τα εχουμε χασει;Η κλητικη προσφωνηση ενός ιερεα είναι (ω) πατερ,αλλα η ονομαστικη είναι ο πατηρ Δημητριος και όχι ο Πατερ Δημητριος,όπως αρθρωνουν οι δεκαδες αγραμματοι και φερομενοι ως δημοσιογραφοι της τηλεορασης.
*Ευφυεστατη η επιλογη του Jailhouse rock του Ελβις Πρισλευ από την ομωνυμη ταινια στην σκηνη μετα το σκετς στην φυλακη με Λαζοπουλο-Παπακαλιατη.
*Η νεαρα και αγραμματη μανεκεν απαντα σε ερωτηση ρεπορτερ ηθελε να πει ότι είναι χαμηλος ο μισθος και ειπε «είναι χαμηλο το μπατζετ».Budget,όμως,στην αγγλικη σημαινει προυπολογισμος.
*35 χρονων εγιναν τα Goody’s με τα νεα western burger,από τα οποια μας κερδισε αυτό με την σαλτσα chili.
*Γιωργος Αμυρας,43 χρονων,του «Μενουμε Ελλαδα»,είναι υποψηφιος δημαρχος.
*Τι εγινε ο Κωστας Σγοντζος,που καποτε παρουσιαζε το «Μουσικο καλειδοσκοπιο»;
*Την Κυριακη 31 Οκτωβριου στον Μυλο η Μαρω Μαρκελλου και ο Γιωργος Χατζηπαυλου.
*Την Παρασκευη 8 και το Σαββατο 9 Οκτωβριου στο Thea Rock Café
στους Νεους Επιβατες ο Μιλτος Πασχαλιδης.
*Την Παρασκευη 22 και το Σαββατο 23 Οκτωβριου στον Μυλο οι Μπλε.
*Το εστιατοριο «Ντα Βιντσι» στο ξενοδοχειο «Νικοπολις» εχει Σικελιανικο μενου.
*Η Ελπιδα γεννηθηκε στη Σπερχειαδα της Φθιωτιδας την 1 Οκτωβριου 1950 και μεγαλωσε στην Αθηνα.Ειναι αδελφη του Κωστα Καραλη,επισης τραγουδιστη.Δυο φορες τραγουδησε στην Γιουροβιζιον,το 1979 με το «Σωκρατης» και το 1986 (Κυπριακη συμμετοχη) με το «Τωρα ζω»Ισως η πιο μεγαλη επιτυχια της «Δεν τον ειδα»(1972).
*Ελλειψει τεχνικων πολλες εκπομπες είναι αδυνατον να ηχογραφηθουν κι ετσι γινονται επαναληψεις.Στην ΕΡΑ.
*Τον Δεκεμβριο τελειωνουν οι ελαχιστες συμβασεις εργου στα δημοσια ραδιοφωνα με αμεσο κινδυνο να διακοπουν οι καθημερινες εκπομπες του Γιαννη Πετριδη αλλα και η κυριακατικη «Ραδιο Νοσταλγια».
*Μας ειπαν ότι ο Δακης τα τελευταια χρονια ζει στην Κυπρο,οπου ανοιξε δικο του μπαρ.
*Απογοητευτικα ωρισμενα πολυδιαφημισμενα τηλεοπτικα προγραμματα από την Αθηνα.Πολυς θορυβος για το τιποτα με τους σεφ.Τελικα ο Λαζοπουλος είναι –παραμενει πρωτοπορος και μοναδικος.

No comments:

Post a Comment