Wednesday, October 27, 2010

TETAΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

· «Μια αγαπη για το καλοκαιρι»,κατά την γνωμη μας το πιο φημισμενο τραγουδι της Καιτης Χωματα-με τους εξαιρετικους στιχους του Γιωργου Παπαστεφανου,που εντυσε η υπεροχη μουσικη του Γιαννη σπανου.
· Το 1969 η «Ελευσινα» καθιερωσε τον Μανωλη Μητσια.
· Ο 6ος κυκλος της αγαπημενης μας τηλεοπτικης σειρας NCIS αρχιζει την Δευτερα 22 Νοεμβριου,8.10 μμ,από τη NOVA 3.Καθε βραδυ την ιδια ωρα από Δευτερα εως Παρασκευη.
· Στην ταινια Grease του 1978 το γυμνασιο Rydell πηρε το ονομα το ονομα του προς τιμην του τραγουδιστη Bobby Rydell.
· Ινδαλμα του Ελτον Τζων ηταν ο Leon Russell,o οποιος επαιξε σε δισκους των Crystals/Bob B. Soxx and the Blue Jeans.Επισης στο Taste of honey-Herb Alpert και στο Mr tambourine man-Byrds .Ενορχηστρωσε το This diamond ring-Gary Lewis,κλπ
· To Money’s too tight to mention των Simply Red είναι διασκευη της συνθεσης που ηχογραφησαν το 1963 οι Valentine Brothers.
· 12 Νοεμβριου 1943 γεννηθηκε ο Brian Hyland,που σκαρφαλωσε στο Νο 1 των ΗΠΑ σε ηλικια 18 χρονων με το Itsy bitsy teenie weenie polkadot bikini.Αλλη επιτυχια του Sealed with a kiss.
· Είναι Ιανουαριος 1968…
· Στο φεστιβαλ τραγουδιου του Σαν Ρεμο οι Richard Anthony/Francoise Hardy/Nino Ferrer/louis rmstrong/Sarah Vaughan/Wilson Pickett/Bobbie Gentry,κ.α.
· Οι «Βορειοι» στην χειμερινη «Χαβαη»,Ο Λινο Φαμπιανι και οι Blow Up στην «Ιφιγενεια»,οι Στραιηντζερς στο Pussycat.
· Στην Αθηνα-στην «Αθηναια» ο Ροκυ Ρομπερτς,στην «Ακροπολ» ο Γκουιντονε.Eπισης ο Δακης με την ορχηστρα Μικελη στο Galaxy του «Χιλτον».Στο «Στορκ» οι Τζο Μισα,Καρολιν Μπλακυ,Μαρινα,Τακης Καβουρας και η ορχηστρα των αδελφων Χατζηνασιου.
· Η πρωτη επιτυχια του Ροκυ Ρομπερτς στις 45 στροφες ηταν το Don’t play that song.
· Kαλλιστεια για την αναδειξη της Μις Μινι Ζυπ-ετσι ελεγαν τοτε το μινι-στην Αθηνα.
· Five Tops,το δημοφιλεστερο γκρουπ του Βολου.
· 100 σταθμοι τηλεορασης λειτουργουν στην Ευρωπη.
· Καλυτερος ερμηνευτης των rhythm and blues θεωριται ο Νικος Παπαζογλου.
· 1000-1500 δρχ η εισοδος στο φεστιβαλ του Σαν Ρεμο.

No comments:

Post a Comment