Thursday, October 14, 2010

ΜΑΝΤΟΝΝΑ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

Τη δεύτερη σκηνοθετική της απόπειρα κάνει η Madonna, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα στη βρετανική πρωτεύουσα και δηλώνει ενθουσιασμένη. Ο τίτλος της ταινίας είναι W.E. και πρόκειται για ένα ρομαντικό δράμα με την αληθινή ιστορία αγάπης του βασιλιά Edward VIII της Αγγλίας.

Η βασίλισσα της pop θέλει να παραμείνει όσο γίνεται πιο πιστή στα γεγονότα, ώστε η ιστορία της να είναι ακριβής. Για το λόγο αυτό, έχει έρθει σε επικοινωνία με πρίγκιπες και πριγκίπισσες, ανθρώπους από το προσωπικό του Buckingham Palace, αλλά και ιστορικούς, για να πάρει από πρώτο χέρι όλες τις πληροφορίες που της είναι απαραίτητες.

Όπως δήλωσε πηγή στην εφημερίδα The Sun: "Όταν η εταιρεία παραγωγής ήρθε σε επαφή με το παλάτι για να πάρει την καθοδήγησή του, αρχικά ήταν ανήσυχοι με το θέμα. Αλλά μόλις έμαθαν ότι πίσω από αυτό κρυβόταν η Madoona, έδωσαν τη συγκατάθεσή τους και επέτρεψαν σε ανθρώπους κλειδιά να συμμετάσχουν. Ρώτησαν ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια εάν ήθελαν να γνωρίσουν τη Madonna και τους ανθρώπους της παραγωγής. Μερικοί μεγαλύτεροι σε ηλικία αρνήθηκαν, αλλά οι υπόλοιποι άδραξαν την ευκαιρία".

Η ταινία εξετάζει τη σχέση μεταξύ του βασιλιά Edward VIII και της Αμερικανίδας διαζευγμένης Wallis Simpson, η οποία συνάντησε τη σφοδρή αντίθεση του βρετανικού κοινοβουλίου και του πρωθυπουργού και οδήγησε στην παραίτηση του Edward ύστερα από μόλις έναν χρόνο ως μονάρχη. Παράλληλα, αφηγείται την ιστορία ενός σύγχρονου ειδυλίου, μεταξύ μιας παντρεμένης γυναίκας και ενός Ρώσου σωματοφύλακα.

No comments:

Post a Comment