Tuesday, October 19, 2010

ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, η ΕΡΤ Α.Ε. θα δημοσιοποιήσει την προκήρυξη για την πλήρωση 272 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ). Οι θέσεις αυτές αφορούν στην κάλυψη σε προσωπικό τόσο των Κεντρικών, όσο και των Περιφερειακών Υπηρεσιών. Τα πλήρη κείμενα των προκηρύξεων με τα παραρτήματά τους, η αναλυτική περιγραφή των θέσεων εργασίας και των προσόντων που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής, θα βρίσκονται στο διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ www.ert.gr από την παραπάνω ημερομηνία.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο ηλεκτρονικά, από την Τρίτη 26 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010, με τη συμπλήρωση σχετικής φόρμας, στην οποία θα παραπέμπει η ηλεκτρονική ανάρτηση της προκήρυξης στην ανωτέρω διαδικτυακή διεύθυνση. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα δημοσιοποιηθεί και η προκήρυξη για την πλήρωση και των υπολοίπων θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Επικοινωνίας & Ενημέρωσης Πολιτών (ΚΕΕΠ) της ΕΡΤ στο τηλέφωνο 210 7407070 τις ώρες 08:00-15:00.

Οι θέσεις που αφορούν την ΕΡΤ-3 προκηρύσσονται απευθείας από την ίδια.

No comments:

Post a Comment