Thursday, October 7, 2010

ΤΑ 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ' ΣΤΗΝ ΕΤ 3

Επανέρχεται τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010, στις 11.00, στη συχνότητα της ΕΤ3, για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά, η ενημερωτική εκπομπή «Καθημερινά». Με την ξεχωριστή ματιά του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης και για μία ώρα, οι δημοσιογράφοι Χάρης Αρβανιτίδης και Θεοδώρα Αυγέρη λένε ‘‘καλημέρα’’ από τη Θεσσαλονίκη σε όλη την Ελλάδα, μεταφέροντας τον παλμό των γεγονότων από κάθε γωνιά της χώρας και του κόσμου.
Με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις, έγκαιρα και έγκυρα, οι τηλεθεατές ενημερώνονται για ό,τι συμβαίνει στην τρέχουσα επικαιρότητα και όχι μόνο...
«Καθημερινά» θεματικές ενότητες δίνουν απαντήσεις, λύνουν απορίες, προβληματίζουν, αλλά και ευαισθητοποιούν: οικονομία, υγεία, περιβάλλον, παιδί και οικογένεια, πολιτισμός, σοβαρά και ευτράπελα, περίεργα και καινοτόμα, τεχνολογία, επιστήμες, αθλητισμός.
«Καθημερινά» επιφανείς καλεσμένοι των Γραμμάτων και των Τεχνών, καλλιτέχνες από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής και του κινηματογράφου μιλούν για τη δουλειά τους, σχολιάζοντας παράλληλα τα γεγονότα και τις εξελίξεις.

Μεταδίδεται: Από Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010 και κάθε μέρα από
Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 11.00
Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης, Θεοδώρα Αυγέρη
Αρχισυνταξία: Σωτήρης Κυρόπουλος
Σκηνοθεσία: Τάνια Χατζηγεωργίου - Βούλα Κωστάκη
Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Τσέπος
Εκτέλεση Παραγωγής: Αργύρης Δούμπλατζης

No comments:

Post a Comment