Tuesday, October 12, 2010

LADY GAGA ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Τελικα η τηλεοραση απεδειξε οτι η Lady Gaga ηρθε για λιγες μερες αναπαυσης στην Ελλαδα.Η τραγουδίστρια βγήκε από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στην Σαντορίνη, φορώντας μαύρο εσώρουχο, μακριά αλλά άκρως αποκαλυπτική καφέ τουαλέτα, χρυσό καπέλο και τα γνωστά παπούτσια «υπερπαραγωγή», απαντώντας στα ελληνικά στις ερωτήσεις του ρεπόρτερ.

«Πάτε στο νησί;», ρωτήθηκε. «Ναι!» απάντησε εκείνη στα ελληνικά. «Είστε μισή Ελληνίδα;», την ρώτησαν κι εκείνη απάντησε πως «ξέρω ότι είμαι μισή Ιταλίδα».

Η Lady Gaga δεν αρκέστηκε στο «ναι», αλλά συμπλήρωσε το… «καλά» και το «ευχαριστώ» που ξέρει να λέει στα ελληνικά, στο Star. Βέβαια, για μία ακόμη φορά, συνοδευόταν από τα μέλη της προσωπικής της φρουράς, τα οποία την είχαν προστατεύσει και στην Κρήτη, αλλά και στις πρώτες της ώρες στην Σαντορίνη, για να μην γίνει αντιληπτή.

Η σταρ της ποπ αναχώρησε με ελικόπτερο από την Σαντορίνη για την Μύκονο. Όπως ό,τι κάνει, έτσι και η αναχώρησή της ήταν επεισοδιακή. Η Lady μάλιστα αναχώρησε για το νησί των ανέμων, με...πούρο στο στόμα, το οποίο δεν αποχωρίστηκε ούτε στη διάρκεια της

No comments:

Post a Comment